22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Microsoft ξεκινά την αυτόματη ενημέρωση των Windows 10 2004 στα Windows 10 21H1

Η Microsoft άρχισε να εκπαιδεύει τους αλγορίθμους μηχανικής εκμάθησης ενημερώνοντας αυτόματα τις συσκευές Windows 10 2004 στα Windows 10 21H1 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, την ενημέρωση δυνατοτήτων του Μαΐου 2021.

Το 2019, η Microsoft ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιούν τη μηχανική εκμάθηση για να βελτιώσουν την αξιοπιστία της εμπειρίας του Windows Update.

“Για να βοηθήσουμε στην πολυπλοκότητα των πτυχών που πρέπει να αξιολογήσουμε, αυξάνουμε τις επενδύσεις μας σε τεχνολογίες μηχανικής μάθησης (ML). Η μηχανική μάθηση μας βοηθά να εντοπίζουμε πιθανά ζητήματα πιο γρήγορα και μας βοηθά να αποφασίσουμε την καλύτερη στιγμή για να ενημερώσουμε κάθε υπολογιστή μία φορά καινούργια Η έκδοση των Windows είναι διαθέσιμη “, εξήγησε η Microsoft σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημέρωση των δυνατοτήτων των Windows 10 21H1, επίσης γνωστή ως ενημέρωση του Μαΐου 2021, στους χρήστες ως προαιρετική ενημέρωση που εμφανίζεται όταν εκτελεί μη αυτόματα «Έλεγχος για ενημερώσεις» στο Windows Update

Από τις 2 Ιουνίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι άρχισαν να αναβαθμίζουν αυτόματα τις συσκευές Windows 10 2004 σε Windows 10 21H1 για να εκπαιδεύσουν τους αλγορίθμους μηχανικής εκμάθησης.

“Ξεκινήσαμε επίσης την πρώτη φάση της εκπαίδευσης για μηχανική μάθηση (ML), στοχεύοντας συσκευές σε Windows 10, έκδοση 2004 για αυτόματη ενημέρωση στα Windows 10, έκδοση 21H1”, δήλωσε η Microsoft στη σελίδα γνωστών ζητημάτων και ειδοποιήσεων των Windows 10 21H1.

“Θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τη μηχανική μας εκμάθηση σε όλες τις φάσεις για να αναπτύξουμε έξυπνα νέες εκδόσεις των Windows 10 και να παρέχουμε μια ομαλή εμπειρία ενημέρωσης.”

Η Microsoft δηλώνει ότι επιταχύνουν τη διαθεσιμότητα για αυτήν την ενημέρωση τις επόμενες εβδομάδες και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Για όσους επιθυμούν να εγκαταστήσουν αμέσως τα Windows 10 21H1, μπορείτε να εκτελέσετε ένα «Έλεγχος για ενημερώσεις» στο Windows Update και να κάνετε κλικ στην επιλογή «Λήψη και εγκατάσταση» όταν παρουσιάζονται.

Η νέα ενημέρωση δυνατοτήτων είναι επίσης διαθέσιμη για ανάπτυξη χρησιμοποιώντας το Εργαλείο δημιουργίας μέσων ή μέσω WSUS.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο