21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Mi Pad 5 – Νέα στοιχεία εμφανίστηκαν για τ’ αναμενόμενα tablet!

Πολλά ανώτερα στελέχη της Xiaomi έχουν δηλώσει με σαφήνεια ότι η σειρά προϊόντων tablet Xiaomi που δεν έχει ενημερωθεί για πολλά χρόνια θα επιστρέψει φέτος. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες.

Πριν από λίγο καιρό, ο διευθυντής προϊόντων της Redmi Wang Teng είπε για τον χρόνο κυκλοφορίας του νέου tablet της Xiaomi. Είπε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει μετά τις πανελλαδικές για το κολέγιο. Ωστόσο, το χρονικό πλαίσιο για την ολοκλήρωση των εξετάσεων εισόδου στο κολέγιο στην Κίνα είναι πολύ μεγάλο. Επομένως, δεν έχουμε ακόμη επίσημες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Σήμερα, οι εισαγωγικές εξετάσεις σε πολλά μέρη της Κίνας έχουν τελειώσει. Είναι ενδιαφέρον, ότι σήμερα, μάθαμε επίσης ότι το Mi Pad 5 είχε ήδη καθαρή πρόσβαση. Σύμφωνα με γνωστό blogger, μια συσκευή Xiaomi με το μοντέλο “M2105K81C” έχει ήδη συνδεθεί στο Διαδίκτυο και αυτό το προϊόν είναι η νέα γενιά υπολογιστών tablet της Xiaomi.

Η σειρά Xiaomi Mi Pad 5 θα κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα, όλα εξοπλισμένα με επεξεργαστές Qualcomm, δηλαδή Snapdragon 870, Snapdragon 860 και Snapdragon 768G, που αντιστοιχεί σε υψηλές, μεσαίες και χαμηλές παραλλαγές.

Το πιο σημαντικό, το Xiaomi Mi Pad 5 φέρνει επίσης οθόνες με υψηλή ανανέωση. Δεν θα έχουν μόνο ανάλυση 2560 * 1600, αλλά θα υποστηρίζουν επίσης υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, υψηλό ρυθμό δειγματοληψίας 240Hz και έλεγχο οθόνης αφής 4096. Επίσης, θα χρησιμοποιούν ενεργή τεχνολογία πένας In-Cell, συγκρίσιμη με το iPad Pro.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Xiaomi Mi Pad 5 θα υιοθετήσει σχεδιασμό πλήρους οθόνης χωρίς ανοίγματα. Αλλά δεν ασχολούμαστε με μια τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη. Αντ ‘αυτού, η μπροστινή κάμερα θα τοποθετηθεί στο πάνω πλαίσιο.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο