15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Honor 50: Οι νέες διαρροές ενδέχεται να επιβεβαιώσουν τις βασικές προδιαγραφές, τις επιλογές χρώματος και την απόδοση του τηλεφώνου!

Η Honor επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει τη νέα σειρά Honor 50 στις 16 Ιουνίου 2021. Ένας συνδυασμός επίσημων αναφορών και διαρροών υποδηλώνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε οριστικά premium mid-ranger σε γεύσεις Pro και βανίλιας (τουλάχιστον) αυτήν την ημερομηνία. Οι τελευταίες διαρροές για το θέμα δεν έχουν αλλάξει κάτι.

Μερικά από αυτά αφορούν την εμφάνιση των 50 και 50 Pro, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Δείχνουν ότι και οι δύο θα έχουν καμπύλες οθόνες, αν και η πρώτη θα έχει μια κεντρική μοναδική κάμερα selfie με οπή, ενώ το Pro προορίζεται για δύο γωνιακές κάμερες με οπές (32 + 8MP, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες) ).

Οι νέες διαρροές υπαινίσσονται επίσης ότι και οι δύο παραλλαγές θα κυκλοφορήσουν στις ίδιες χάλκινες, λευκές, ασημί-λευκές, μαύρες και πράσινες δασικές αποχρώσεις. Ορισμένα πρόσφατα smartphone έχουν ξεκινήσει με φινίρισμα στο πίσω πάνελ, με ακτινικό εφέ φωτισμού, ενώ άλλα έχουν μία ελαφρώς πιο μοντέρνα εμφάνιση με άμμο, σύμφωνα με τις νέες αποδόσεις.

Όσο για τα εσωτερικά τους, το AnTuTu Benchmark ισχυρίζεται τώρα ότι έχει δοκιμάσει το Honor RNA-AN00 (πιθανότατα το 50 Pro) και διαπίστωσε ότι έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 778G, που συγκεντρώνει βαθμολογία 525904. Προφανώς βοήθησε εκεί η UFS 2. x μνήμη, RAM LPDDR4X και οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Άλλες νέες αναφορές υποστηρίζουν ότι ο μεγάλος κύριος αισθητήρας που παρατηρήθηκε σε προηγούμενες διαρροές του 50 Pro, έχει ανάλυση 108MP και συνδέεται με φακό ευρείας γωνίας 13MP, τηλεφακός 8MP και αισθητήρας βάθους TOF. Συνολικά, αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ενδιαφέρουσα νέα κινητή συσκευή στην επερχόμενη κυκλοφορία της … υποθέτοντας ότι ξεκινά στη σωστή τιμή, φυσικά.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο