15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αν ψάχνεις για Xiaomi Gaming Monitor… σταματάς! Στα 112€ από Ευρώπη… Xiaomi Mi Gaming Monitor 23.8 ” 1080P Full HD Display Low Blue Light

Με πάχος μόνο 7,8mm και με ανύπαρκτα bezels στην περιφέρεια για να μπορείς να συνδέσεις δίπλα – δίπλα 2 μεταξύ τους και να φαίνονται σαν μια, με σύστημα anti blue light και 178 μοίρες γωνία θέασης και πολλά άλλα…

XIAOMI Redmi 23.8-Inch Office Gaming Monitor FHD 1080P IPS Panel 178 ° Super Viewing Angle Multi-Interface Display Gaming Display Screen σε τιμή;;; 112€ από την Πολωνική αποθήκη του Banggood Σε Promp και μαζί με κουπόνι ALLOWANCE (10 δολαρίων για αγορές πάνω από 150 δολάρια) Οδηγίες πιο κάτω και χωρίς κανένα θέμα τελωνείου σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3BsKimL

 

Οδηγίες και πληροφορίες για κουπόνι Allowance επιπλέον έκπτωσης και προτιμήστε αγορά από PC
Πάμε να δούμε τι λέω και πως θα κερδίσεις αρκετά χρήματα για τις αγορές σου που θα είναι πάνω από τα ποσά που περιγράφω….
Το Banggood έβγαλε ένα κουπόνι Allowance που σου κάνει την αντίστοιχη έκπτωση επιπλέον σε οποιοδήποτε κουπόνι ή προσφορά και με ισχύ για 3 ημέρες από την ώρα από το πήρατε… (Το κουπόνι εφαρμόζεται αυτόματα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις)

1) Πάτα το link: https://bit.ly/3KASFBJ και πάρε το κουπόνι Allowance
2) Αντιγράφεις το κουπόνι (αν υπάρχει)
3) Πατάς το link
4) Επιλέγεις χρώμα, μέγεθος ή ποσότητα (αν χρειάζεται)
5) Πατάς Buy Now
6) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply (εδώ σου έχει περάσει και την έκπτωση του κουπονιού αλλά και την επιπλέον έκπτωση του Allowance)
7) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
8) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
9) Πατάς place order και πληρώνεις

 

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο