20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ρεκόρ Guinness οικονομίας για τη Ford Mustang Mach-E!!!

Ένα παγκόσμιο ρεκόρ οικονομίας σημειώθηκε στο Βιβλίο Guiness με την Mustang Mach-E και «πιστώθηκε» στη Ford για την απόδοση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου με το «βαρύ» όνομα.

Η Mustang Mach E έκανε 1.352 χιλιόμετρα με μόλις δύο στάσεις συνολικής διάρκειας 45 λεπτών για φόρτιση, επίδοση που καταγράφεται ως παγκόσμιο ρεκόρ.


Αξίζει να σημειωθεί πως με την επίδοση αυτή, που καταγράφτηκε επισήμως στη Βρετανία, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford σημείωσε μέση κατανάλωση 9,5 kWh ανά 100 χιλιόμετρα. Η Mustang Mach-E που χρησιμοποιήθηκε ήταν η έκδοση Extended Range με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία των 88kWh. Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε με μια διαδρομή 1.352 χιλιομέτρων από το John o ’Groats έως το Land’s End, με το ηλεκτρικό SUV να κάνει δύο στάσεις για φόρτιση, συνολικής διάρκειας 45 λεπτών της ώρας. Κατά τη διάρκεια της διάσχισης όλου του «νησιού», το SUV της Ford οδήγησε ο ανταποκριτής του BBC, Paul Clifton, ο Fergal McGrath και ο Kevin Brooker, οι οποίοι έχουν κάνει ρεκόρ οικονομίας με αυτοκίνητα diesel και βενζινοκίνητα.

Ξεκινώντας στις 3 Ιουλίου και οδηγώντας όλη τη νύχτα για να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι τρεις οδηγοί ολοκλήρωσαν το ταξίδι σε 27 ώρες με μέση ταχύτητα περίπου 50 χιλιόμετρα ανά ώρα. Είναι αξιοσημείωτο ότι σταμάτησαν μόνο δύο φορές για να φορτίσουν, πρώτα σε έναν σταθμό BP Pulse στο Lancashire και μια δεύτερη φορά στο Cullompton του Devon. «Αυτό το ρεκόρ αποδεικνύει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πλέον προσβάσιμα για όλους», δήλωσε η ομάδα των οδηγών. «Όχι μόνο για τις μικρές αποστάσεις μέσα στην πόλη, για μετάβαση στη δουλειά και επιστροφή στο σπίτι ή ως δεύτερο αυτοκίνητο αλλά και για πραγματική χρήση σε μακρινές διαδρομές. Αποδείξαμε ότι, με αυτό το αυτοκίνητο, επιτεύχθηκε η πραγματική αλλαγή».

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο