21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το OnePlus 8T παίρνει την ενημέρωση OxygenOS 11.0.9.9: Διορθώνει το πρόβλημα τρεμοπαίγματος της οθόνης κατά τη λήψη νυχτερινών σκηνών!

Η OnePlus άρχισε να στέλνει την ενημέρωση συστήματος OxygenOS 11.0.9.9 στα 8T smartphone. Η ενημέρωση φέρνει την εφαρμογή OnePlus Store στους χρήστες OnePlus 8T, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους OnePlus και να αγοράζουν προϊόντα OnePlus. Η ενημέρωση προσθέτει επίσης μια λύση για το πρόβλημα της νυχτερινής σκηνής και τη βελτίωση της σταθερότητας του συστήματος.

Εδώ είναι η ενημέρωση:

Σύστημα

Βελτίωση σταθερότητας και επίλυση γνωστών προβλημάτων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Διορθώνει ένα πρόβλημα όπου η οθόνη μπορεί να τρεμοπαίζει κατά τη λήψη σε λειτουργία νυχτερινής σκηνής.

Κατάστημα OnePlus

Διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο OnePlus με έναν διαισθητικό και βολικό τρόπο, αποκτήστε εύκολη πρόσβαση, ανακαλύψτε συναρπαστικές προσφορές μόνο για μέλη και αγοράστε προϊόντα OnePlus. (Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να απεγκατασταθεί)

Το OnePlus κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη ενημέρωση OxygenOS με σταδιακό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση του OnePlus 8T στο εξωτερικό, η ενημέρωση ενδέχεται να μην εμφανιστεί αμέσως στο smartphone – ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικές ακόμη ημέρες. Ταυτόχρονα, μπορείτε τώρα να ελέγξετε μη αυτόματα για ενημερώσεις μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημέρωση συστήματος.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο