21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Για καθαρό αέρα πάντα!!! Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU Version…Από Ευρώπη… Στα 89€ κομπλέ!!! O Γιατρός του αναπνευστικού σου!

Μικρός σε μέγεθος αλλά πολύ αποδοτικός σε καθαρισμό αέρα (σχεδόν όσο ο PRO)

Ναι είναι O Γιατρός του αναπνευστικού σου και είναι απαραίτητος όλο τον χρόνο  ειδικά όμως τώρα ένα Purifier είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι και πίστεψε με θα είναι η ποιο σωστή “τσάμπα” επένδυση που μπορείς να κάνεις.

Η τιμή είναι απίστευτη (τσέκαρε την Ελληνική αγορά), είναι Xiaomi και βρίσκεις φίλτρα όταν χρειαστούν αλλαγή άνετα χωρίς να ψάχνεις…

Ξέρω σου βάζω ιδέες αλλά σε αυτά τα χρήματα και με την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε πλέον… καλά κάνω και σου βάζω.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H Air Purifier Smart Household 30W EU Version σε τιμή;;; 89€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του Gshopper με κουπόνι 5C3E9DB5FB … Ασφαλώς χωρίς καμία κουβέντα για τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι.

Link: https://shrsl.com/33uu7

 

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο