15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Xiaomi Mi M1 – Η εταιρεία δίνει πίσω τα λεφτά που δώσατε για το κινητό!

Το πρώτο τηλέφωνο της Xiaomi, το Mi 1, κυκλοφόρησε στην εγχώρια αγορά της στην Κίνα το 2011. Αυτή ήταν μια ορόσημο κυκλοφορία για την εταιρεία, προσφέροντας μια προσιτή ναυαρχίδα σχεδόν τρία χρόνια πριν το OnePlus κάνει το ίδιο.

Τώρα, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι δίνει επιστροφές χρημάτων σε όλους όσους προπαράγγηλαν και μετά αγόρασαν το Mi 1. Σύμφωνα με την Xiaomi, πούλησε αρχικά 184.600 μονάδες στα 1.999 γιουάν (308,66 $) η κάθε μία. Αυτό φτάνει τα 370 εκατομμύρια γιουάν, ή 57 εκατομμύρια δολάρια σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια μεταφρασμένη από μηχανή εικόνα που επισυνάπτεται στην ανάρτηση της εταιρείας στο Weibo υποδηλώνει ότι αυτή η επιστροφή χρημάτων λαμβάνει τη μορφή πίστωσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι μια σωστή επιστροφή μετρητών. Παρ ‘όλα αυτά, αυτός είναι ένας αρκετά ωραίος τρόπος για μια εταιρεία να αναγνωρίσει τους πρώτους καταναλωτές της.

Δεν θα λάβετε άλλη ναυαρχίδα της Xiaomi σήμερα με 308$, αλλά συσκευές όπως το Redmi Note 10 Pro και το Poco X3 Pro βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Εναλλακτικά, η εταιρεία προσφέρει επίσης μια σειρά από έξυπνα οικιακά gadgets και wearables για κάτω από $ 300.

Αυτή δεν ήταν η μόνη είδηση ​​που μοιράστηκε η Xiaomi αυτή την εβδομάδα, καθώς αποκάλυψε επίσης το ναυαρχικό τηλέφωνο Mi Mix 4 και ένα σκυλί ρομπότ που ονομάστηκε CyberDog.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο