20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Windows 11 Build 22478 κυκλοφορούν με επανασχεδιασμένα emoji!

Το Windows 11 Build 22478 είναι τώρα διαθέσιμο για δοκιμαστές στο Dev Channel του προγράμματος Windows Insider. Αυτή η έκδοση προεπισκόπησης προέρχεται από το Nickel (ενεργός κλάδος ανάπτυξης) και περιλαμβάνει πολλά νέα emoji. Αυτές οι κατασκευές δεν περιλαμβάνουν νέες δυνατότητες καθώς η επόμενη έκδοση των Windows 11 βρίσκεται ακόμα στις πρώτες μέρες της ανάπτυξης.

Η ενημέρωση ονομάζεται “Windows 11 Insider Preview 22478.1000 (rs_prerelease)” και είναι διαθέσιμη μόνο σε υποστηριζόμενους υπολογιστές. Εάν θέλετε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης σε μη υποστηριζόμενη συσκευή, θα χρειαστεί να εκτελέσετε το σενάριο τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να παρακάμψετε τις απαιτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απαιτήσεις των Windows 11 Dev Channel ισχύουν και για εικονικές μηχανές. Εάν έχετε VMWare, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση, να προσθέσετε μια μονάδα TPM και να ενεργοποιήσετε την ασφαλή εκκίνηση.

Η κύρια λειτουργία του Windows 11 Build 22478.1000 είναι ότι υποστηρίζει νέα emoji. Τους τελευταίους μήνες, η Microsoft εργάζεται στο Fluent emoji για Windows 11, Microsoft 365, Teams και άλλα προϊόντα. Με τη σημερινή ενημέρωση, η Microsoft φέρνει επιτέλους τη νέα σχεδίαση emoji στις δοκιμαστικές κατασκευές των Windows 11.

Τα νέα emoji Fluent εμφανίζονται στο emoji ή στο πρόχειρο του λειτουργικού συστήματος και τα emoji έχουν βελτιστοποιηθεί για χιούμορ, συναισθήματα, διασκέδαση και άλλα συναισθήματα.

Η Microsoft έχει επίσης ενεργοποιήσει την υποστήριξη για τα Emoji 13.1 που περιλαμβάνει νέα emoji όπως με σπειροειδή μάτια και άλλα. Όπως ήταν αναμενόμενο, θα βρείτε επίσης το emoji Clippy της Microsoft στο πλαίσιο πρόχειρου.

Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει αυτά τα emoji σε όλους στα Windows 11 μέσω αθροιστικών ενημερώσεων.

 

Βελτιώσεις στο Windows 11 Build 22478

Η προεπισκόπηση των Windows 11 συνοδεύεται από μια ενημερωμένη έκδοση του κορεατικού IME. Το IME ταιριάζει τώρα με την εμφάνιση και την αίσθηση του νέου λειτουργικού συστήματος, οπότε μπορείτε να περιμένετε στρογγυλεμένες γωνίες, Fluent Design και παρόμοιες βελτιώσεις όταν ανοίξετε το IME την επόμενη φορά.

Σε αυτήν την κατασκευή, είναι πλέον δυνατή η επαλήθευση της σύνδεσής σας χρησιμοποιώντας το Windows Hello όταν το καπάκι του φορητού υπολογιστή είναι κλειστό και συνδέεται με μια εξωτερική οθόνη με ρύθμιση κάμερας.

Η υποστήριξη πολλαπλών καμερών του Windows Hello θα κυκλοφορήσει επίσης με την έκδοση 10 Windows 21H2, η οποία θα ξεκινήσει φέτος.

Τα Windows 11 Build 22478 έρχονται επίσης με αυτές τις βελτιώσεις:

  • Με βάση τα σχόλια των χρηστών, η Microsoft έκανε αλλαγές στην πλατφόρμα ευρετηρίου των Windows. Οι νέες αλλαγές θα οδηγήσουν σε καλύτερη απόδοση και μειωμένη χρήση χώρου στο δίσκο. Ωστόσο, αυτές οι βελτιώσεις είναι αισθητές μόνο όταν έχετε ένα τεράστιο μέγεθος βάσης δεδομένων (λόγω μεγάλων γραμματοκιβωτίων του Outlook).
  • Μπορείτε τώρα να μετακινηθείτε στον τροχό του ποντικιού όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο έντασης της γραμμής εργασιών για να αλλάξετε το επίπεδο έντασης.
  • Η ενημέρωση περιλαμβάνει μερικές μικρές προσαρμογές στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται όταν προσθέτετε ή τροποποιείτε ένα νέο πακέτο γλώσσας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Παρόμοια με άλλα παράθυρα διαλόγου, η εφαρμογή Ρυθμίσεις διαθέτει τώρα λίγο πιο σύγχρονο διάλογο με στρογγυλεμένες γωνίες.

 

Πώς να εγκαταστήσετε το Windows 11 Build 22478

Για να εγκαταστήσετε το Windows 11 Build 22478.1000, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider.
  • Αποκτήστε μια υποστηριζόμενη συσκευή με τουλάχιστον TPM 1.2 ή εκτελέστε δέσμη ενεργειών παράκαμψης.
  • Γίνετε μέλος στο Dev Channel.
  • Έλεγχος για ενημερώσεις

  • Μετά από λίγο θα ξεκινήσει αυτόματα τη λήψη.
  • Επανεκκινήστε τη συσκευή για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

 

Γνωστά ζητήματα στο Windows 11 Build 22478

  • Η Microsoft γνωρίζει για κάποιες μικρές δυσλειτουργίες με το μενού Έναρξη, την Αναζήτηση Windows και τη γραμμή εργασιών. Για παράδειγμα, η Αναζήτηση των Windows μπορεί να αποδώσει κενά αποτελέσματα, αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί εάν ξεκινήσετε και κλείσετε το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση των Windows.
  • Η Microsoft γνωρίζει προβλήματα ποιότητας με τα Windows Widgets και το Microsoft Store.
  • Μειωμένο χρονικό όριο οθόνης και ύπνου.
  • Οι συμβουλές εργαλείων εμφανίζονται σε μια απροσδόκητη θέση της γραμμής εργασιών.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο