19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φήμες | Το AirPods Pro επόμενης γενιάς θα αναβαθμιστεί σε θήκη με την ενσωμάτωση του Apple Find My και άλλα πολλά!

Η Apple παρείχε τώρα μια νέα επανάληψη των AirPods της. Τώρα, αναμένεται να κάνει το ίδιο με τις παραλλαγές Pro των αξεσουάρ το 2022. Φημολογείται ότι θα έρθουν με ένα εντελώς νέο σχέδιο που θα μπορούσε ακόμη και να απαλλαγεί από τα στελέχη της υπογραφής. Τα πιο πρόσφατα renders που φέρονται να δείχνουν αυτά τα ακουστικά TWS επόμενης γενιάς δεν υποστηρίζουν αυτήν τη θεωρία. Ωστόσο, προτείνουν ορισμένες νέες και δυνητικά χρήσιμες αλλαγές στη θήκη φόρτισής τους.

Οι νέες εικόνες δείχνουν ότι η “θήκη AirPods Pro 2” θα είναι το ίδιο καταληκτική, λαμπερή και λευκή με τον υποτιθέμενο προκάτοχό της. Ωστόσο, περαιτέρω λήψεις από το πίσω μέρος και τα πλαϊνά της συσκευής αποκαλύπτουν κάτι νέο: ένα ενσωματωμένο εξάρτημα κορδόνι, ενώ τα περιφερειακά θα απαιτούσαν μια πρόσθετη θήκη ή προφυλακτήρα για να αποκτήσουν αυτό το είδος λειτουργικότητας.

Ωστόσο, και ίσως πιο κρίσιμο, η “νέα” θήκη, όπως απεικονίζεται εδώ, έχει κάτι που μοιάζει με γραμμές οπών γρίλιας ηχείων και στις δύο πλευρές της θύρας φόρτισης USB τύπου C, όπως αυτές ενός τηλεφώνου. Το MacRumors, το ιστολόγιο που δημοσίευσε αυτά τα renders, προτείνει να προορίζονται για νέα ενσωματωμένη υποστήριξη Find My.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Κατά συνέπεια, αυτή η περίπτωση θα μπορούσε επίσης να ενσωματώσει την τεχνολογία AirTag. Από την άλλη πλευρά, η MacRumors παραδέχεται ότι η πηγή τους για αυτή τη νέα διαρροή, που προσδιορίζεται μόνο ως “Ξέρξης”, δεν έχει πολλές επαληθευμένες συμβουλές για το όνομά τους μέχρι σήμερα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο