13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Xiaomi δοκιμάζει το Android 12 σε περισσότερες από 60 συσκευές σε κλειστές και εσωτερικές beta. Δείτε ποιες είναι.

Η @xiaomiui ενημέρωσε τη λίστα με τις συσκευές Xiaomi, Redmi και POCO που αναμένει να λάβουν Android 12. Τον Αύγουστο, ο λογαριασμός Twitter δήλωσε ότι περισσότερες από 70 συσκευές θα λάβουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, την οποία έχουν τροποποιήσει κάπως.

Αξίζει να τονιστεί ότι η παρακάτω λίστα δεν είναι επίσημη. Ως εκ τούτου, η Xiaomi μπορεί να επιλέξει να διατηρήσει ορισμένες από αυτές τις συσκευές στο Android 11, αντί να τις αναβαθμίσει σε Android 12. Ωστόσο, το @xiaomiui ισχυρίζεται ότι έχει βασίσει τη λίστα της στο εσωτερικό σχέδιο δοκιμών Android 12 της Xiaomi.

Σύμφωνα με το @xiaomui, η Xiaomi δοκιμάζει ήδη σχεδόν δύο δωδεκάδες συσκευές σε κλειστές εκδόσεις Android 12 beta. Αντίθετα, σχεδόν τρεις δωδεκάδες συσκευές παραμένουν σε εσωτερικές δοκιμές beta, όπως δείχνει ο πίνακας του @xiaomiui. Μόνο οι σειρές Mi 11 και Redmi K40 έχουν αρχίσει να λαμβάνουν Android 12 μέχρι στιγμής.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η σειρά Mi 9 και η σειρά Redmi K20 δεν έχουν εμφανιστεί, ούτε η σειρά Redmi 9 ή παλαιότερα smartphones POCO. Προφανώς, η εταιρεία θα συνεχίσει να κυκλοφορεί πρώτα το Android 12 στις νεότερες ναυαρχίδες της, όπως η σειρά Mi 11.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο