16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

“ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ”…. ΜΕ 71€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη!!! Θερμοπομπός Xiaomi Smartmi 1S DNQ04ZM και δες τον Live (Δοκιμασμένος)!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ χαμηλότερη τιμή Ελλάδας… 143€!!!!

Πλησιάζει το τέλος του Νοέμβρη, με τον Δεκέμβριο να είναι προ των πυλών, άρα και το κρύο. Επειδή το πετρέλαιο σε πολλές πολυκατοικίες είναι είδος πολυτελείας, ειδικότερα με κοινόχρηστη θέρμανση, σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει ή κλιματιστικό ή κάποιο ηλεκτρικό σώμα/θερμοπομπό. Μία πάρα πολύ καλή πρόταση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένας θερμοπομπός από μία εταιρεία εγγύηση όπως την Xiaomi, ο Smartmi 1S DNQ04ZV

Είναι πραγματικά άριστος με πολύ “γλυκιά” ζέστη, αθόρυβος (μιας και δεν έχει blower) χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα και με σωστό σχεδιασμό την φυσική ροή του αέρα… 
Πολύ σημαντική είναι ή έξυπνη διαχείριση ενέργειας αλλά και η ρύθμιση της κατανάλωσης σε τρις κλίμακες ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Smartmi 1S Heater Electric Heater Smart European-Style Fast Heating Stove Regular Version DNQ04ZM σε τιμή;;; 71€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του Cafago σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: http://bit.ly/3GRF0HI

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

Δείτε τον Live στο Video μας και ρίξτε μια ματιά πιο κάτω στα χαρακτηριστικά του…

Ο ηλεκτρικός θερμοπομπός Smartmi 1S DNQ04ZM της Xiaomi είναι μια σύγχρονη θερμαντική συσκευή θέρμανσης, που είναι σίγουρο ότι θα σας ικανοποιήσει 100%! Έρχεται με ισχύ έως και 2200W, που μεταφράζεται σε δυνατότητα να θερμάνει χώρους 10-15 m². Χάρη στα μεταλλικά του στοιχεία και σε ένα καινοτόμο πλέγμα εξαερισμού εξασφαλίζει για εσάς τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θέρμανσης. Ο θερμοπομπός διαθέτει 3 διαθέσιμες λειτουργίες: 1) 900 watt για ικανοποιητική θέρμανση του δωματίου, 2) 1300 watt για να το διατηρήσετε ευχάριστα ζεστό και 3) 2200 watt για γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας του δωματίου. Όταν ο αισθητήρας θερμοκρασίας του θερμοπομπού φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, την διατηρεί μετά σε σταθερή θερμοκρασία, ενώ κάνει οικονομία στο ρεύμα και κρατάει σταθερή την θερμοκρασία δωματίου. Εφοδιασμένος ο θερμοπομπός με πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας, όπως προστασία για υπερθέρμανση, υπερφόρτωση, βραχυκύκλωμα, πτώση κ.α., είναι σίγουρο ότι δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα σε περίπτωση προβλήματος ή αστοχίας. Επιπλέον, διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες, σε περίπτωση….”στενής επαφής”, να μην τραυματιστείτε! Χάρις τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό που έχει ο θερμοπομπός, δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο και διαθέτει λαβές για ευκολία στην μετακίνηση. Διαθέτει έξυπνο τρόπο λειτουργίας, παράγει ζέστη που δεν βασίζεται σε λειτουργία ανεμιστήρων, συνεπώς δεν μειώνει τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο σας και δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα, ενώ δεν κάνει θόρυβο. Διαθέτει αντιολισθητικά πόδια, για να παραμένει σταθερή και ασφαλή στη χρήση.

Ο επιδαπέδιος θερμοπομπός Xiaomi Smartmi  1S DNQ04ZM από την Xiaomi, λειτουργεί με τάση 220V και ονομαστική ισχύ 2200W. Ανάλογα με το πρόγραμμα που διαλέγετε, θα δείτε ισχύ 900W, 1300W και 2200W. Η περιοχή εφαρμογής είναι τα 10-15m², διαθέτει λειτουργία σταθερής θερμοκρασίας. Ζυγίζει μόλις 5 κιλά, ενώ οι διαστάσεις του είναι 69.4 x 20.2 x 44.8cm.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο