14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι μεγαλύτερες προσφορές σε λογισμικό για την Black Friday έχουν ήδη ξεκινήσει στο Godeal 24, και είναι η ώρα να αποκτήστε τα Windows 10 μόλις στα 7 ευρώ και λογισμικό με έκπτωση έως 62%

Tώρα στο Godeal24 έχουν αναρτήσει όλες τις λίστες με απίστευτες προσφορές, και σε πολλές περιπτώσεις τα προϊόντα τους φέρουν ήδη την ένδειξη Black Friday Sales. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες προσφορές για αυτή την περίοδο, που διατίθενται στο Godeal24, μαζί με μερικές πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες πωλήσεις της Μαύρης Παρασκευής, ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε και να κερδίσετε τις μεγάλες εκπτώσεις σε λογισμικό, πριν εξαντληθούν.

 

Τώρα μπορείτε να λάβετε τις καλύτερες προσφορές για τα Windows 10, ή για τις οικογένειες προγραμμάτων του Office και άλλα νέα προϊόντα που κυκλοφόρησαν φέτος.

 

Καυτές προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Στις καλύτερες πωλήσεις του τρέχοντος έτους, το Godeal24 προετοίμασε επίσης τόσα πολλά προϊόντα σε ειδικές τιμές και χωρίς κωδικούς κουπονιών. Απλά αποκτήστε τα απευθείας σε ειδικές – μεγάλες εκπτώσεις, αρκεί να προλάβετε, καθώς οι προσφορές είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

Αποκτήστε τα Windows με 50% έκπτωση με τον κωδικό κουπονιού : GOLE50

Τα Windows 11 είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα που προσφέρει η Microsoft και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί απρόσκοπτα με όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office. Από την καλύτερη υποστήριξη εικονικής επιφάνειας εργασίας έως την ενσωμάτωση του Microsoft Teams, τα Windows 11 είναι εδώ, και είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα του μέλλοντος. Με τα Windows 11, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη νέα και βελτιωμένη επιστροφή των widgets.

 

Συνδυαστικά πακέτα των Windows & Office με έκπτωση 62% και κωδικό κουπονιού: GOLE62

Αν ψάχνετε για έναν τέλειο τρόπο για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να αποκτήσετε κάποια από τις σουίτες του Office, σας έχουμε τα παρακάτω συνδυαστικά πακέτα των Windows 10 Professional + MS Office 2021, ώστε να γίνουν δικά σας μόλις στα 45.25€.

Κωδικός κουπονιού : GOLE62

 

Έκπτωση 62% σε άλλα προϊόντα της Microsoft με κωδικό κουπονιού : GOLE62

Επιπλέον, στο GoDeal24, θα βρείτε πολλά προϊόντα λογισμικού της Microsoft, όπως τις διάφορες εκδόσεις του Office, του Project και άλλων. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τα αγοράσετε όλα με έκπτωση 62%.

 

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια ;

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο