16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το νέο ηλεκτρικό pick-up της Nissan!

Το Surf-out με την ανοιχτή καμπίνα, τη ριζοσπαστική σχεδίαση και τις καινοτόμες τεχνολογίες προλειαίνει το έδαφος για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αγροτικό με το έμβλημα της Nissan.

Μεγάλη είναι η παράδοση που διατηρεί η Nissan στην κατηγορία των pick-up, με άξιο εκπρόσωπό της το Nissan Navara. Η παρουσία, όμως, του τελευταίου στην Ευρώπη λήγει άδοξα, δεδομένης της απόφασης της ιαπωνικής εταιρείας να βάλει πωλητήριο στο εργοστάσιό της στη Βαρκελώνη.

Η πώληση σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά και τα εγκαίνια μιας νέας, όπου οι μεγάλοι πρωταγωνιστές δεν θα είναι οι μπιέλες και οι βαλβίδες, αλλά τα… βολτ. Και εκεί ίσως υπάρχει μια θέση για ένα ηλεκτρικό pick-up που προλογίστηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέας γενιάς στρατηγικού πλάνου της Nissan.

Πρόκειται για το Surf-Out, ένα ιδιαίτερα φουτουριστικό αγροτικό με ανοιχτή καμπίνα και θέσεις για δύο επιβάτες.

Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει μια LED επιφάνεια που περικυκλώνει όλο το ρύγχος, εμπερικλείοντας την ονομασία της Nissan. Το παρμπρίζ και τα πλευρικά τζάμια επωφελούνται από τις λεπτές μπροστινές κολόνες, προσφέροντας στους δύο επιβάτες άρτια περιμετρική ορατότητα.

Εντυπωσιακές είναι και οι νεωτεριστικές ζάντες, αλλά κανένα στιλιστικό στοιχείο δεν συγκρίνεται με το πλήρως ψηφιοποιημένο πίσω μέρος που αναπαράγει διάφορα μηνύματα, φροντίζοντας για την επικοινωνία του οδηγού με τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου. Ενδιαφέρον και το προηγμένο «κάλυμμα» της καρότσας, τύπου “hard-cover” με έντονη κλίση.


Τα βλέμματα μαγνητίζει και ο μίνιμαλ διάκοσμος της καμπίνας, με ένα εντυπωσιακό τιμόνι, μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη και δύο καθίσματα με μια ενιαία πλάτη.

Τα προσόντα δεν περιορίζονται στους τομείς της εμφάνισης και της ψηφιοποίησης, μιας και εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE που θα συστηθεί στους οπαδούς της αυτοκίνησης στο νέο Nissan Ariya.

Ο τετρακίνητες εκδόσεις του crossover χρησιμοποιούν δύο ηλεκτροκινητήρες. Στην έκδοση με την μπαταρία των 65 kWh η ισχύς αγγίζει τους 258 ίππους και η ροπή στα 560 Nm, ενώ στη μεγαλύτερη των 90 kWh, η απόδοση απογειώνεται στους 306 ίππους και τα 600 Nm. Στην κορυφαία Performance, η οποία υιοθετεί τον κορυφαία συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα/μπαταρίας, η ιπποδύναμη αγγίζει τους 394 ίππους, με τη ροπή να αγγίζει τα 600 Nm.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Αδιαμφισβήτητα, το πρωτότυπο αγροτικό της Nissan συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα έβρισκε πολλούς φίλους εφόσον περνούσε τη γραμμή συναρμολόγησης. Θα καλείτο, ωστόσο, να διασταυρώσει τα ξίφη του με μερικά επίσης πολυτάλαντα μοντέλα όπως το Ford F-150 Lightning, αλλά και το πολυαναμενόμενο pick-up της Tesla, το Cybertruck.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο