22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το TikTok θα αλλάξει τον αλγόριθμο συστάσεων για να διαφοροποιήσει τη ροή των χρηστών

Η δημοφιλής υπηρεσία μικρού μήκους βίντεο TikTok είπε ότι θα προσαρμόσει τον αλγόριθμο συστάσεων ώστε να μην δείχνει στους χρήστες υπερβολικά μεγάλο μέρος του ίδιου τύπου περιεχομένου. Αυτή η απόφαση προέρχεται από το γεγονός ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο ελέγχονται για πιθανή βλάβη στην ευημερία των νεαρών χρηστών.

Την Πέμπτη, η TikTok είπε ότι δοκιμάζει τρόπους για να αποφύγει την έκθεση μεγάλων ποσοτήτων περιεχομένου για ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως ακραίες δίαιτες, διαλυμένες σχέσεις, απελπισία και άλλα παρόμοια, σε μεμονωμένους χρήστες για να προστατεύσει την ψυχική τους ευημερία.

Η δημοφιλής υπηρεσία βίντεο, η οποία είχε περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως τον Σεπτέμβριο, δήλωσε ότι λαμβάνει τέτοια μέτρα για να προστατεύσει τους χρήστες που παρακολουθούν πάρα πολλά βίντεο για ευαίσθητα θέματα. Η εταιρεία πιστεύει ότι υπάρχει μια σειρά από ευαίσθητα θέματα που μπορεί να είναι ψυχοδραστικά εάν τα έχετε εμμονή.

 

Το TikTok θα αλλάξει τον αλγόριθμο συστάσεων για να διαφοροποιήσει τη ροή των χρηστών

Το TikTok προσφέρει στους χρήστες του πρόσβαση σε βίντεο για διάφορα θέματα, από βίντεο χορού και επιδείξεις μαγειρικής έως εικόνες ιατρικών διαδικασιών. Η υπηρεσία απέκτησε τεράστια δημοτικότητα στις πρώτες μέρες της πανδημίας του κορωνοϊού. όταν πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να μείνουν στο σπίτι και να αναζητήσουν νέους τρόπους διασκέδασης. Έκτοτε, οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο εξετάζουν εξονυχιστικά το TikTok και τους ανταγωνιστές του όπως το Instagram για ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο και την πιθανή ψυχολογική βλάβη που μπορούν να προκαλέσουν σε ευαίσθητους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των νεαρών χρηστών.

Τον Σεπτέμβριο, η Wall Street Journal διεξήγαγε έρευνα. Αυτό δείχνει πώς οι αλγόριθμοι του TikTok θα μπορούσαν να ωθήσουν τους νεαρούς χρήστες να εστιάσουν στο σεξ και στο περιεχόμενο ναρκωτικών. Τώρα, το TikTok λέει ότι θα παρέχει περισσότερες επιλογές στους χρήστες για να επιλέξουν τα βίντεο που θέλουν ή δεν θέλουν να παρακολουθήσουν. Μία από τις δυνατότητες που εργάζεται η υπηρεσία είναι η δυνατότητα επιλογής λέξεων ή hashtag. σχετίζεται με περιεχόμενο που δεν θέλουν να βλέπουν στη ροή βίντεο τους.

 

Το TikTok θα δοκιμάσει μία εφαρμογή ποής βίντεο παιχνιδιού

Το TikTok αναπτύσσει μια εφαρμογή για ροή από προσωπικούς υπολογιστές. Η νέα υπηρεσία θα ονομάζεται TikTok Live Studio και θα σας επιτρέψει να μεταδώσετε εικόνες από μια ποικιλία εφαρμογών.

Η υπηρεσία δοκιμάζεται τώρα σε έναν μικρό αριθμό δυτικών χρηστών. Σύμφωνα με την περιγραφή, το TikTok Live Studio θα μπορεί να καταγράφει εικόνες σε οριζόντια και κατακόρυφα λειτουργίες. Οι λεπτομέρειες και ο χρόνος της κυκλοφορίας δεν διευκρινίστηκαν.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Όπως γράφετε, χάρη στη νέα υπηρεσία, η εταιρεία θα γίνει υποθετικά ανταγωνιστής του Twitch, του YouTube Gaming και του Facebook Gaming. Ωστόσο, πολλοί streamers χρησιμοποιούν τη δωρεάν υπηρεσία OBS για τη λήψη εικόνων.

Προηγουμένως, οι χρήστες χρησιμοποιούσαν λογισμικό τρίτων, όπως το Streamlabs, για να ξεκινήσουν εκπομπές TikTok από εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή. Επίσης, ορισμένες υπηρεσίες σάς επιτρέπουν να παρακάμψετε τους περιορισμούς και να ξεκινήσετε εκπομπές στην πλατφόρμα μέσω του OBS. Ωστόσο, οι λάτρεις σημειώνουν ότι η διαδικασία μπορεί να είναι ασταθής.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο