16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η AMD μόλις ανακοίνωσε τους πρώτους Ryzen Mobile επεξεργαστές, του πιο γρήγορους σε Ultrathin Notebooks!

Η AMD ανακοίνωσε πριν από λίγο τους νέους επεξεργαστές Ryzen 7 2700U και Ryzen 5 2500U με γραφικά Radeon Vega, που παρέχουν εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, άνετο rendering στα γραφικά και βέλτιστη απόδοση σε απαιτητικές διεργασίες.

Όπως σας είπαμε, η AMD ανακοίνωσε σήμερα πριν από λίγο την εισαγωγή του κινητού επεξεργαστή AMD Ryzen ™, που πριν είχε την κωδική ονομασία “Raven Ridge”, που παρέχει ηγετική απόδοση και πλήρη εμπειρία ψυχαγωγίας με βέλτιστη απόδοση για premium 2-in-1 convertibles και εξαιρετικά φορητούς υπολογιστές. Με ένα διαμορφωμένο TDP στα 15 watt, οι επεξεργαστές AMD Ryzen ™ 7 2700U και AMD Ryzen ™ 5 2500U συνδυάζουν τις αρχιτεκτονικές των βραβευμένων πυρήνων “Zen” x86 – με την τεχνολογία επεξεργαστών AMD SenseMI Technology 2 – με την επαναστατική Radeon “Vega” σε σχεδιασμό System-on-Chip για την επίτευξη πρωτοφανών επιδόσεων στα notebooks. Το AMD Ryzen 7 2700U είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής για φορητούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, με έως και 44% περισσότερη απόδοση CPU, καθώς και έως 161% περισσότερη απόδοση γραφικών από τον ανταγωνισμό.

Ισχυρός επεξεργαστής
Ο επεξεργαστής AMD Ryzen ™ με το Radeon ™ Vega Graphics σχεδιάστηκε για την απόλυτη αποτελεσματική υπολογιστική απόδοση. Η τελευταία τεχνολογία επεξεργασίας πολλαπλών σπειρωμάτων της AMD σας δίνει εκπληκτικά γρήγορη απόδοση όταν εργάζεστε ή παίζετε.

Premium Graphics
Ο επεξεργαστής AMD Ryzen ™ με το Radeon ™ Vega Graphics παρέχει γρήγορη, ισχυρή και ρευστά γραφικά για να συναρπάζει τις οπτικές σας αισθήσεις. Η τελευταία multi-thread τεχνολογία της AMD συνδυάζεται με τη τελευταία multimedia για την πιο εκπληκτική απόδοση που θα δείτε.

Αποτελεσματική υπολογιστική δύναμη
Ο επεξεργαστής AMD Ryzen ™ με το Radeon ™ Vega Graphics μαθαίνει, προβλέπει και προσαρμόζεται στις ενέργειές σας, παρέχοντας τη βέλτιστη ισχύ και απόδοση σε υπολογιστικές και γραφικές εφαρμογές.

Σύντομα θα έρθουν και οι φορητές πλατφόρμες
Η AMD σε συνεργασία με τις HP, Lenovo και την Acer, σύντομα θα κυκλοφορήσουν τις πρώτες πλατφόρμες που θα βασίζονται στον επεξεργαστή AMD Ryzen ™ με το Radeon ™ Vega Graphics. Τα HP ENVY x360, το Lenovo IdeaPad 720S και το Acer Swift 3 είναι αυτά που θα δούμε πρώτα και αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο