19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τέλος για το Watch Dogs: Legion

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Ubisoft αποκάλυψε πως το τέλος έφτασε για το Watch Dogs: Legion.

Αναλυτικότερα, η γαλλική εταιρία δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλο νέο περιεχόμενο, ούτε άλλες ενημερώσεις για το παιχνίδι στο μέλλον. Αυτό σημαίνει πως το patch που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021, δηλαδή πριν από τέσσερις μήνες, θα είναι το τελευταίο του Legion.

Όσον αφορά το multiplayer, η πέμπτη σεζόν που ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο θα είναι και η τελευταία. Μόλις ολοκληρωθεί θα ξεκινήσει ένα κύκλος μεταξύ των σεζόν τρία, τέσσερα και πέντε, μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν οριστικά οι servers του παιχνιδιού.

Φυσικά, μέσα από τη δημοσίευσή της, η Ubisoft δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες.

 

Για την ιστορία, το Watch Dogs: Legion κυκλοφόρησε λίγο πριν τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου του 2020. Ο τίτλος είναι διαθέσιμος για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε και το αναλυτικό review του Unboxholics.com.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο