13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χειμερινές προσφορές στο GoDeal24: Δωρεάν Windows με αγορές προϊόντων Office

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με το Office 2021/2019/2016 Pro και εξασφαλίστε δωρεάν την Pro έκδοση του Windows 11 ή του Windows 10.

To Microsoft Office είναι σαφέστατα η πιο ισχυρή σουίτα παραγωγικότητας της αγοράς και μπορεί να λύσει τα χέρια όσων εργάζονται από το σπίτι τους ή έχουν ασπαστεί το υβριδικό μοντέλο εργασίας. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Microsoft λάνσαρε την νεότερη έκδοση του Office, το Office 2021, το οποίο συνολικά προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη και πιο αποδοτική εμπειρία από τους προκατόχους τους, ενώ παράλληλα διαθέτει νέα χαρακτηριστικά στα Excel, PowerPoint και Outlook. Παραδείγματος χάριν, στο Excel έχουμε τις νέες λειτουργίες “XLOOKUP” και “XMστα CH”, που κάνουν πιο εύκολη την αναζήτηση περιεχομένου, ενώ στο PowerPoint 2021 μπορείτε να καταγράψετε πλέον την φωνή σας μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε στη χρήση μιας διαφορετικής εφαρμογής. Τέλος, στο Outlook έχει προστεθεί η βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης Instant Search, καθώς και η δυνατότητα μετάφρασης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε περισσότερες από 70 διαφορετικές γλώσσες.

Το κόστος του συγκεκριμένου λογισμικού είναι συνήθως υψηλό, ωστόσο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χειμερινές προσφορές του GoDeal24 για να αποκτήσετε το Microsoft Office 2021 στην καλύτερη τιμή της αγοράς, και παράλληλα να λάβετε εντελώς δωρεάν τα Windows 11.

 

Δωρεάν Windows με αγορές προϊόντων Office

To Windows 11 είναι μια εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να απολαύσουν άμεσα τα προνόμια που παρέχει η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Όσοι αγοράσουν μια σουίτα Office θα λάβουν εντελώς δωρεάν ένα κλειδί για την Professional έκδοση του Windows 11. Μια ανάλογη προσφορά συναντάμε και στην περίπτωση του Windows 10, το οποίο παρά την έλευση του Windows 11, παραμένει ένα απόλυτα σταθερό λειτουργικό σύστημα που θα συνεχίσει να δέχεται τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι το 2025 και ως εκ τούτου αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την πλειοψηφία των χρηστών.

50% έκπτωση σε λειτουργικά συστήματα Windows

 

Windows 10 με μόλις 7.4€

Όπως προαναφέραμε, τα Windows 10 παραμένουν έναν εξαιρετικά εύχρηστο και ασφαλές λειτουργικό σύστημα. Η υποστήριξή του θα σταματήσει το 2025, μέχρι τότε όμως μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι του Windows 10 δικαιούνται δωρεάν αναβάθμιση στο Windows 11, αν και εφόσον ο υπολογιστής τους πληροί τις προϋποθέσεις εγκατάστασης. Για αγοράσετε τα Windows 10 στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

 

Windows 11 στα 11.25€

Τα Windows 11, η μεγαλύτερη κυκλοφορία Windows μετά το 2015, χτίζουν πάνω στις δυνατότητες των προκατόχων τους και υιοθετούν μια νέα κομψότερη και πιο διαισθητική διεπαφή χρήστη, δίνοντάς σας την δυνατότητα να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας. Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε να αποκτήσετε τόσο την Professional, όσο και την Home έκδοσή τους με σημαντική έκπτωση. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

Έκπτωση 62% σε προϊόντα Office και άλλα λογισμικά της Microsoft

Στα πλαίσια των χειμερινών προσφορών του GoDeal24 μπορείτε επίσης να αποκτήσετε με έκπτωση διάφορες εκδόσεις του Office, Project και άλλα λογισμικά της Microsoft. Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο.

 

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, καθώς το GoDeal24 σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε διάφορα εργαλεία για τον υπολογιστή σας, τα οποία θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο