13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Tronsmart Splash 1 Bluetooth Ηχείο: Όμορφο, φορητό και με καλό ήχο!

Η Tronsmart παρουσιάζει συνέχεια νέα μοντέλα Bluetooth ηχείων και ακουστικών, καταφέρνοντας έτσι να ικανοποιήσει τα γούστα και τις ανάγκες των περισσότερων καταναλωτών. Το τελευταίο μικρό και φορητό ηχείο της είναι το Splash 1. Πρόκειται για την αναβαθμισμένη έκδοση του Element Splash. Το ηχείο Splash 1 διαθέτει μερικά χαρακτηριστικά που το κάνουν αχτύπητο! Είναι μικρό, super φορητό, αδιάβροχο, διαθέτει χρωματιστό φωτισμό και έχει πολύ δυνατό και καθαρό ήχο! Αν προσθέσουμε τον όμορφο σχεδιασμό, την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και την πολύ φτηνή τιμή του, έχουμε το απόλυτο best seller! Ας το δούμε από κοντά…

Περιγραφή

Το Splash 1 είναι ένα μικρό και όμορφο ηχείο με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό. Το σχήμα του είναι κυκλικό και φουσκωτό. Θυμίζει έντονα ένα χάμπουργκερ! Χωράει άνετα στην παλάμη και μπορούμε να το παίρνουμε μαζί μας παντού. Στην επάνω πλευρά καλύπτεται από μαύρο διάτρητο μεταλλικό κέλυφος με το λογότυπο της Tronsmart στη μέση. Κάτω από αυτό υπάρχουν τρία μεγάλα κουμπιά για τον χειρισμό του ηχείου. Αυτά είναι: Το «+» για την αύξηση του ήχου και την επιλογή του επόμενου κομματιού, το «Play» για την έναρξη ή το σταμάτημα αναπαραγωγής του ήχου και για την απάντηση των κλήσεων και το «-» για τη μείωση του ήχου ή την επιλογή προηγούμενου κομματιού.

Στο πλάι και μπροστά υπάρχει ένα ελαστικό καπάκι που καλύπτει τις θύρες σύνδεσης του ηχείου. Αυτές είναι η θύρα φόρτισης USB type-C και η θύρα line in 3.5 mm. Αριστερά και δεξιά του βρίσκονται δύο οριζόντιες φωτεινές γραμμές που ανάβουν με επτά διαφορετικά χρώματα κατά τη λειτουργία του ηχείου. Ο διακοσμητικός αυτός φωτισμός μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Στην πίσω πλαϊνή πλευρά υπάρχουν διαδοχικά το κουμπί «On / Off», τέσσερεις ενδεικτικές λυχνίες σε χρώμα λευκό που υποδηλώνουν την κατάσταση της μπαταρίας και το κουμπί «M» για την εναλλαγή των λειτουργιών του ηχείου. Η μπαταρία βρίσκεται στο 100% της ενέργειας αν ανάβουν και οι τέσσερις λυχνίες, 75% αν ανάβουν οι τρεις, 50% οι δύο και 25% η μία. Το Splash 1 διαθέτει ακόμα ένα πολύ πρακτικό κορδόνι μεταφοράς. Οι διαστάσεις του είναι 112 × 112 × 54 mm και το βάρος του μόλις 260 gr. Λόγω του σχήματος και του μικρού μεγέθους, μπορούμε άνετα να το παίρνουμε μαζί μας παντού! Το χρώμα του ηχείου είναι ματ μαύρο.

Εσωτερικά το ηχείο διαθέτει δύο μεγάφωνα με συνολική ισχύ 15 W στα 4 Ω. Έτσι ο ήχος που παράγει είναι στερεοφωνικός. Ακόμα διαθέτει έναν παθητικό θάλαμο για καλύτερη απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων. Η απόσταση ηχητικής μετάδοσής του φτάνει στα 18 μέτρα ανοιχτού χώρου! Το Splash 1 τροφοδοτείται από μια μπαταρία ισχύος 2200 mAh που του δίνει αυτονομία λειτουργίας που αγγίζει τις 24 ώρες με μία μόνο φόρτιση! Η φόρτιση του ηχείου διαρκεί δύο ώρες. Μέσα στην προσεγμένη συσκευασία του, εκτός από το ίδιο, θα βρούμε: Ένα USB Type-C καλώδιο φόρτισης,  ένα καλώδιο ήχου mini jack 3.5 mm, ένα φυλλάδιο οδηγιών σε οκτώ γλώσσες (όχι όμως Ελληνικά) και την κάρτα εγγύησης. Το φυλλάδιο οδηγιών είναι έγχρωμο, με πολλές κατατοπιστικές εικόνες που εξηγούν τις λειτουργίες του ηχείου.

 Χαρακτηριστικά – Λειτουργίες

Το Splash 1 έχει δύο τρόπους λειτουργίας. Είτε ασύρματα μέσω σύνδεσης Bluetooth, είτε μέσω καλωδίου ήχου στη στερεοφωνική είσοδο AUX των 3,5 mm. Ακόμα μπορεί να λειτουργήσει και ως Bluetooth hands free. Συγκεκριμένα αν έχουμε μια κλήση τη στιγμή που ακούμε μουσική, το ηχείο αυτόματα σταματάει την αναπαραγωγή και μπαίνει σε λειτουργία hands free. Όταν τελειώσουμε τη συνομιλία μας, συνεχίζει αυτόματα τη μουσική. Η συνομιλία μέσω της λειτουργίας hands free γίνεται μια χαρά και ο συνομιλητής μας ακούει περίφημα.

Ο ήχος αυτού του ηχείου είναι δυνατός και καθαρός! Απόλυτα ισορροπημένος και χωρίς εξάρσεις στις χαμηλές ή στις υψηλές συχνότητες. Ακόμα και σε χαμηλή ένταση, η ισορροπία του ήχου είναι απόλυτη. Ο ήχος παραμένει διαυγής ακόμα και στο μέγιστο της έντασης. Πραγματικά, προκαλεί έκπληξη πώς γίνεται αυτό το ηχητικό αποτέλεσμα να παράγεται από ένα τόσο μικρό ηχείο! Αυτό βέβαια οφείλεται τόσο στην τεχνολογία SoundPulse™ της Tronsmart όσο και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του ηχείου, είναι η τεχνολογία True Wireless Stereo (TWS) που υποστηρίζει. Μπορούμε δηλαδή να συνδέσουμε δύο ηχεία Splash 1 μεταξύ τους και το ένα θα λειτουργεί σαν αριστερό ηχείο και το άλλο σαν δεξί. Έτσι θα έχουμε μια πραγματικά στερεοφωνική τρισδιάστατη απόδοση ήχου στον χώρο μας. H λειτουργία TWS είναι διαθέσιμη μόνο κατά την αναπαραγωγή μέσω Bluetooth. Αν χρησιμοποιούμε το ηχείο για αναπαραγωγή μέσω καλωδίου, η λειτουργία TWS απενεργοποιείται. Όπως ήδη αναφέραμε το Splash 1 είναι εξοπλισμένο με δύο φωτεινές λωρίδες που ανάβουν με επτά διαφορετικά χρώματα κατά τη λειτουργία του. Όταν το ηχείο παίζει μουσική τα χρώματα εναλλάσσονται με τυχαίο τρόπο κάνοντας τα πάρτι μας πιο παιχνιδιάρικα και τη μουσική μας πιο ζωντανή και πιο ελκυστική!

Το Splash 1 διαθέτει Bluetooth έκδοσης 5.0. Προσφέρει έτσι σταθερές συνδέσεις, εμβέλειας μέχρι 30 m και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Το ηχείο αυτό διαθέτει πιστοποίηση IPX7. Έτσι μπορούμε να το παίρνουμε μαζί μας παντού! Στην παραλία, στην πισίνα, στο γυμναστήριο, χωρίς να φοβόμαστε ότι θα χαλάσει από το νερό και την υγρασία. Μπορούμε να το βάλουμε άφοβα κάτω από το νερό (όχι θαλασινό), σε βάθος μέχρι ένα μέτρο και για μέχρι μισή ώρα. Το ηχείο είναι ακόμα συμβατό με τους ψηφιακούς ηχητικούς βοηθούς της Apple και την Google. Πατώντας μια φορά το κουμπί ενεργοποίησης, ενώ το ηχείο είναι σε σύνδεση, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία του ηχητικού ψηφιακού βοηθού.

Συμπέρασμα

Το Tronsmart Splash 1 είναι πραγματικά μια άριστη επιλογή για όσους χρειάζονται ένα ασύρματο αδιάβροχο ηχείο για να το παίρνουν μαζί τους παντού. Ο ήχος του είναι απόλυτα ισορροπημένος δυνατός και καθαρός. Είναι όμορφο και ποιοτικό, ενώ προσφέρει μεγάλη φορητότητα, αφού έχει πολύ μικρό μέγεθος. Συνδυάζει προχωρημένες δυνατότητες, όπως TWS, SoundPulse™ και χρωματιστό φωτισμό, ενώ είναι και πολύ οικονομικό.

Μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό το μοναδικό ηχείο από το Geekbuying σε πολύ χαμηλή τιμή! Επιλέγουμε αποστολή από τις αποθήκες της Γερμανίας και θα το παραλάβουμε σε δύο ως επτά μέρες, χωρίς επιπλέον χρεώσεις Τελωνείου.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο