17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έρχεται το Mi Mix 2, με 8GB RAM και πλήρως κεραμικό σώμα στα 4699 yuan! Δείτε που θα το παραγγείλετε σήμερα!

Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και κάμποσο καιρό ότι η Xiaomi σκέφτεται να βγάλει το Xiaomi Mi Mix 2 και με 8GB RAM. Πολλοί θα μου πείτε πλεονασμός….άλλοι όχι. Εγώ πάντως που έχω το Mi5S Plus 6/128, δεν θα έλεγα όχι σε μία 8GB RAM έκδοση του κινητού. Απ’ ότι φαίνεται τελικά θα το προχωρήσει το θέμα η Xiaomi και είναι έτοιμη να το βγάλει. Ας δούμε όμως τι βρήκαμε.

Η Xiaomi μας πρωτοανακοίνωσε στις 11 Σεπτεμβρίου το εντυπωσιακό Xiaomi Mi Mix 2, όπου εκτός από την παραδοσιακή κεραμική επίστρωση της πλάτης, είχε ανακοινώσει και μία έκδοση που θα είναι όλο το σώμα κεραμικό, με 18Κ χρυσό επικάλυψη σε ορισμένα σημεία. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η έκδοση αυτή είναι έτοιμη και θα εμφανιστεί στην αγορά το άμεσο χρονικό διάστημα.

Εκτός αυτού σήμερα το πρωί, ο υπεύθυνος πωλήσεων της Xiaomi, @Zang Zhiyuan, ανέφερε την λέξη “Σύντομα, η νέα συσκευή θα είναι κοντά μας”. Εάν το δει κανείς, η 11/11 είναι η ιδανική ημερομηνία για την Xiaomi για το αναδείξει και προωθήσει, αφού εκείνη την ημέρα αναμένονται να γίνουν ανάλογες κινήσεις από πολλές εταιρείες.

Όπως αναφέρει, το κάθε κεραμικό σώμα, για να κατασκευαστεί, πρέπει να γίνει στους 1400 ℃, όπου παραμένει εκεί για 7 ημέρες και με ειδικό μηχάνημα που έχει διαμάντι-κόφτη, κόβει κατά 0.01mm έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο σκελετός του Mi Mix 2. Η όλη διαδικασία είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ανταμείβει τον τελικό χρήστη.

Επιπρόσθετα, η έκδοση αυτή θα βγαίνει με οθόνη 5.99 ιντσών, Full Screen φυσικά, με επεξεργαστή τον Snapdragon 835, ενώ θα διαθέτει 8GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Από κάμερες, η μπροστινή θα είναι στα 5ΜΡ, ενώ η πίσω θα είναι στα 12ΜΡ με 1.25μm, f2.0 aperture, 4-axis OIS. Θα διαθέτει μπαταρία των 3400mAh, dual SIM, ενώ θα υποστηρίζει όλες τις συχνότητες (International version).

Αυτή την στιγμή το μόνο που έχουμε δει είναι ότι πέρασε το FCC, οπότε λογικά πρέπει να το αναμένουμε άμεσα. Εάν πάντως ψάχνεται να δείτε που θα το παραγγείλετε, το Banggood το έχει σε preorder, οπότε εάν το παραγγείλετε από εκεί με Priority Direct Mail, θα σας έρθει άμεσα και χωρίς τελωνείο, αλλά και την τεράστια καθυστέρηση που έχει δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα!

[su_button url=”http://shrsl.com/m761″ target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0726″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προπαραγγείλετε το Xiaomi Mi Mix 2 με 8GB RAM και όλο κεραμικό σώμα, σήμερα από το Banggood![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο