15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi: Το νέο κατάστημα στο Κολωνάκι είναι εδώ και μοιράζει δώρα

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, η Χiaomi και η Info Quest Technologies, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εγκαινιάζουν το νέο κατάστημα της Xiaomi, στο Κολωνάκι.

Το καινούριο Xiaomi Store ακολουθεί το νέο σχεδιαστικό μοντέλο «ΙοΤ concept» της εταιρείας, που προσφέρει μία εμπλουτισμένη, διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες. Εκεί, οι Xiaomi Fans και πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τη πλήρη γκάμα των προϊόντων του έξυπνου οικοσυστήματος της εταιρείας.

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων, μοναδικές προσφορές και δώρα περιμένουν τους πελάτες και Xiaomi Fans που θα επισκεφτούν το νέο κατάστημα.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το νέο Xiaomi Store ανοίγει τις πόρτες του στο Κολωνάκι, Σόλωνος 1 & Κανάρη 17 στις 12:00.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο