14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είναι άραγε αυτή μία πραγματική εικόνα από το Xiaomi Redmi Note 5!?

Εδώ και λίγες ώρες έχει γεμίσει το διαδίκτυο με μία εικόνα, που κατ’ ομολογία του αρχικού χρήστη που την κυκλοφόρησε, είναι μία πραγματική φωτογραφία του αναμενόμενου Xiaomi Redmi Note 5! Λογικό ήταν να βάλουμε την επιστημονική ομάδα του iTechNews.gr να την μελετήσει, εξετάσει και να μας πει τι πόρισμα έβγαλε….

Μην ξεχνάτε ότι όλοι περιμέναμε κάποια ανακοίνωση στις 11.11, που είναι μεγάλη γιορτή, εμπορική τουλάχιστον, για τους Κινέζους. Δυστυχώς όμως η Xiaomi, εκτός από μία μικρότερη έκδοση του Mi6, δεν μας ανακοίνωσε άλλο κινητό. Βέβαια από προχθές υπάρχει αναρτημένο στα προσεχώς σ’ ένα κινέζικο κατάστημα του Jedi.com το Redmi Note 5. Εντωμεταξύ έχουμε δει, αλλά και σας έχουμε παρουσιάσει πάρα πολλά renders από διάφορους χρήστες για το πως θα είναι πραγματικά το Redmi Note 5. Πριν από λίγο λοιπόν βρήκαμε άλλο ένα render του αναμενόμενου Redmi Note 5 που και αυτό δείχνει πως θα είναι το κινητό. Μην ξεχνάτε μία πρώτη εικόνα έχουμε από την TENAA, ενώ περιμένουμε τέλος του μήνα ν’ ανακοινωθεί και επίσημα.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του τελευταίου render, το κινητό θα έχει οθόνη FHD με διαστάσεις 5.99 ίντσες και 2.5D κυρτό γυαλί. Από κάμερες θα διαθέτει μία πίσω με 12ΜΡ ανάλυση και LED flash, ενώ η μπροστινή θα είναι με 5ΜΡ. Για επεξεργαστή θα έχει σίγουρα όχι τον Snapdragon 660, αλλά μάλλον τον Snapdragon 625 ή 630, με κάρτα γραφικών την Adreno 509 GPU. Ακούγεται ότι θα βγούνε τουλάχιστον τρεις παραλλαγές του κινητού με διαφορετική μνήμη RAM και ROM. Έτσι ακούγεται ότι θα έχει ή 3 ή 4 GB RAM και ROM 32 ή 64GB. Όλες οι εκδόσεις θα υποστηρίζουν και microSD κάρτα, έτσι ώστε να μπορεί ν’ αυξηθεί ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος με άλλα 128GB ακόμα! Όσο για λειτουργικό θα έχει MIUI 9 με Android 7.

Από μπαταρία θα διαθέτει μία των 4000mAh, ενώ θα υποστηρίζει και πάρα πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Από χρώματα αναμένεται να βγει σε μαύρο, ροζ χρυσό, λευκό, μπλε, κόκκινο, γκρι και ασημένιο. Και από τιμή, τουλάχιστον στη Κίνα αναμένεται να είναι κάπου στα 150$. Φυσικά η Xiaomi δεν το σχολίασε όπως αναμενόταν, οπότε περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του κινητού τέλος του μήνα.

Εσείς μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ενημερώσεις μας ή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι. Μπορείτε επίσης να κάνετε Like στη σελίδα μας.

[fblike]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο