20.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Για να μην ψάχνεστε, το Mi Fit έγινε Zepp Life και το Xiaomi Wear σε Mi Fitness απλά…..!

Η Xiaomi μόλις πέρασε από μια μικρή άσκηση αλλαγής επωνυμίας. Μετονόμασε την εφαρμογή Mi Fit σε Zepp Life και άλλαξε το όνομα της εφαρμογής Xiaomi Wear σε Mi Fitness. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν δείτε τις εφαρμογές με τα αρχικά ονόματα να εξαφανίζονται ξαφνικά από το κινητό σας! Τα νέα ψευδώνυμα είναι ορατά μόνο στο Google Play Store προς το παρόν. Πιθανώς, μια ενημέρωση iOS θα πρέπει να γίνει στο εγγύς μέλλον.

Το Mi Fit είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριοτήτων της Xiaomi – το Mi Band. Λειτουργεί με όλες τις γενιές αυτής της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ρολογιών Xiaomi. Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε συσκευές Amazfit μαζί με έξυπνες ζυγαριές κατασκευασμένες από την Xiaomi και μια σειρά από άλλα gadget. Το λογισμικό παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας, αναλύει τον ύπνο και αξιολογεί τις προπονήσεις σας. Ο στόχος είναι να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο υγιεινή καθημερινή ρουτίνα.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους αυτής της αλλαγής. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό φέρνει τη σύμβαση ονομασίας της εφαρμογής Mi Fit πιο κοντά στην εφαρμογή Zepp της Huami. Το τελευταίο είναι το επίσημο λογισμικό για τα επώνυμα προϊόντα της Amazfit (τα οποία ανήκουν στην Huami, γνωστή και ως Zepp Health). Αλλά η επιλογή του ονόματος δεν πρέπει να αποτελεί υπερβολική έκπληξη. Εξάλλου, η Huami είναι ο κατασκευαστής των Xiaomi Mi Bands. Φαίνεται να είναι μια σταδιακή ενοποίηση του λογισμικού μεταξύ των δύο εταιρειών.

Προς το παρόν, η αλλαγή στο όνομα έχει γίνει μόνο στο Google Play Store. Μια ενημέρωση iOS είναι πιθανό να προσγειωθεί σύντομα.

Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας άδραξε επίσης αυτή την ευκαιρία για να κάνει μια παρόμοια άσκηση με την εφαρμογή Xiaomi Wear. Είναι πλέον γνωστό ως Mi Fitness. Αυτό το λογισμικό δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Zepp Life (πρώην Mi Fit), αλλά αντιπροσωπεύει μια εναλλακτική που λειτουργεί με πολλές από τις ίδιες συσκευές. Επίσης, είναι συμβατό με μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων Xiaomi, όπως ηλεκτρικούς διαδρόμους Xiaomi, ποδήλατα γυμναστικής, ελλειπτικά. Εγώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα το χρησιμοποιώ για το πολύ καλό smartwatch Xiaomi Redmi 2.

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

 

Οι αλλαγές είναι ζωντανές τώρα στο Google Play Store. Αλλά αυτό μπορεί να εξαρτάται από την περιοχή. Επομένως, εάν δεν βλέπετε ακόμη αυτές τις ενημερώσεις στο smartphone Android σας, θα πρέπει να φτάσουν σύντομα.

Το Zepp Life κάνει το ντεμπούτο του με την έκδοση 5.6.0 και το Mi Fitness με την έκδοση 3.1.3. Η πιο πρόσφατη ανανέωση λογισμικού εισάγει επίσης μια μικρή ανανέωση γραφικών. Και, φυσικά, δεν θα χάσετε δεδομένα. Αυτές είναι οι ίδιες ακριβώς εφαρμογές – αλλά με διαφορετικά ονόματα.

Αν ψάχνετε να πάρετε το Mi Band 6, μπορείτε να το βρείτε στο Banggood στα 28,94€, απ’ όλες τις αποθήκες του με χρήση του κουπονιού

[affcoups id=”92608″]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο