15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Return to Space»: Ο Έλον Μασκ τώρα και.. στο Netflix

Η προσπάθεια του Έλον Μασκ και των μηχανικών της SpaceX που αναλαμβάνουν να επιστρέψουν αστροναύτες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να φέρουν την επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια, παρουσιάζεται μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Return to Space».

 

Το «Return to Space», που έρχεται στο Netflix στις 7 Απριλίου, αποτελεί μια εσωτερική ματιά στο τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην εξερεύνηση του διαστήματος, δίνοντας έναυσμα στους …ονειροπόλους.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η ταινία είναι δημιούργημα των Elizabeth Chai Vasarhelyi και Jimmy Chin, των οποίων το έργο περιλαμβάνει το «The Rescue», για τους δύτες που έσωσαν μια ομάδα εφήβων στην Ταϊλάνδη από βέβαιο θάνατο και το «Free Solo», ένα ορειβατικό έπος που τους χάρισε ένα Όσκαρ.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο