20.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

M46 smartwatch – Με AMOLED οθόνη, BT κλήσεις, δυνατά χαρακτηριστικά και μόλις 37€!? Δείτε το βίντεο να καταλάβετε….!

Σας έχω πει πάρα πολλές φορές, ότι εδώ στο iTechNews θα βρείτε παρουσίαση για τα περισσότερα smartwatch/smartband που κυκλοφορούν εκεί έξω και κυρίως από Κίνα μεριά, αφού ότι βρίσκεται εδώ Ελλάδα, μπορείτε να πάτε εύκολα σε κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα και να το δείτε και μόνοι σας από κοντά. Αλλά εάν ψάχνετε κάτι κάλο και δεν είναι εδώ Ελλάδα!? Εκεί ερχόμαστε εμείς όπου κοιτάμε να ψάχνουμε και να βρίσκουμε τα πιο απίθανα smartwatch και smartband και να σας τα παρουσιάζουμε. Εξάλλου ένα καλό έξυπνο ρολόι δεν είναι απαραίτητα να είναι και πανάκριβο. Ένα τέτοιο βρήκα στο Cafago, το M46. Εταιρεία….άγνωστη, παρουσιάσεις στο διαδίκτυο….εκτός από 2 Ρώσων δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο YouTube, χαρακτηριστικά όμως τουλάχιστον στα χαρτιά….φοβερά! Ε, έπρεπε λοιπόν να το αγοράσω και να σας το φέρω για να δω εάν πραγματικά αξίζει όπως γράφει ή….και το έκανα!

Κατ’ αρχάς να πω ότι φυσικά μου ήρθε από το Cafago χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο, αφού έχουν αντίστοιχο τρόπο αποστολής. Τώρα, το κουτί από το M46 μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ ωραίο! Πολυτελές, με ωραίες φωτογραφίες στο πάνω μέρος, κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά στο πίσω μέρος, την εικόνα του Wearfit Pro, του προγράμματος με το οποίο συνεργάζεται το smartwatch από την μία μεριά στο πλάι και πάλι το ρολόι από την άλλη, είναι σίγουρα ένα κουτί που σου τραβάει το μάτι. Ας ανοίξουμε όμως το κουτί, να δούμε εάν είναι έτσι και μέσα. Ανοίγοντας το κουτί, μέσα έχει ένα σαν καπάκι.

Μέχρι στιγμής πάντως για μία άγνωστη εταιρεία, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την συσκευασία, όπου αλλού σε ξεπετάνε! Μέσα στο κουτί όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, βλέπουμε στο κάτω μέρος ένα κουτάκι όπου μέσα είναι ο φορτιστής που συνδέεται μαγνητικά με το ρολόι και το ρολόι το ίδιο. Ο φορτιστής, μου θύμισε πάρα πολύ τον φορτιστή του Amazfit GTR 2 που έχω. Δεν τον δοκίμασα εάν ταιριάζει.

Το ρολόι το ίδιο, είναι σε μαύρο χρώμα όπως βλέπετε, ενώ υπάρχει και σε ασημένιο στο Cafago εάν θέλετε σε κάτι άλλο. Εγώ είπα να το πάρω σε κλασσικό, εξού και το μαύρο. Κάτω από το ρολόι όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες, υπάρχει ένα αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά!

Το M46 smartwatch έρχεται με λουράκι από σιλικόνη, με πλάτος 20mm, που αλλάζουν εύκολα, οπότε εάν έχετε κάτι άλλο σε αυτό το πλάτος που σας αρέσουν, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα φορέσετε. Στο κάτω μέρος υπάρχουν κλασσικά οι αισθητήρες για παλμούς, κορεσμό, κτλ που υποστηρίζει. Όταν ανοίγεται το ρολόι, φαίνεται το λογότυπο του Wearfit Pro. Η οθόνη του M46 είναι AMOLED 1.35 ίντσες με ανάλυση 400 x 400. Εφόσον μιλάμε για AMOLED οθόνη, αναμένουμε φυσικά ζωντανά χρώματα αλλά και να υποστηρίζει την λειτουργία AOD (Always On Display), κάτι φυσικά που ισχύει!

Το ρολόι έρχεται με μερικά watchfaces προεγκατεστημένα, ενώ μπορείτε να βρείτε κι άλλα μέσα στην εφαρμογή που το υποστηρίζει, το WearFit Pro….επί πληρωμή! Όσο περίεργο και εξωφρενικό ν΄ ακούγεται, κοντά το 80-85% των watchfaces που μπορείτε να κατεβάσετε από την εφαρμογή, είναι επί πληρωμή! Δωρεάν είναι για τους VIP όπως λέει ή εάν το πληρώσετε! Επίσης, όταν ξεκινάει η εφαρμογή σας δείχνει και μία πολύ ωραία διαφήμιση της Google, πριν σας βγάλει την επιλογή να προχωρήσετε μέσα στην εφαρμογή. Συγνώμη, αλλά για μένα αυτό είναι απαράδεκτο! Ίσως και γι’ αυτό δεν έχει προχωρήσει παρά έξω και είναι κρίμα γιατί το ρολόι είναι πολύ καλό. Συνεχίζοντας, το M46 υποστηρίζει λειτουργίες τις κλασσικές που βρίσκουμε σε όλα τα ρολόγια αυτής της κατηγορίας, σε συνδυασμό με μέτρηση πίεσης, κορεσμού. Όπως θα δείτε στο βίντεο, στην μέτρηση του κορεσμού τα πήγε τα πάρα πολύ καλά σε σχέση με το οξύμετρο που χρησιμοποιώ στην κλινική. Οι παλμοί ήταν λίγο εκτός όπως θα δείτε. Αυτό μου φάνηκε περίεργο, αφού συνήθως το ανάποδο συμβαίνει. Ίσως να θέλει λίγο εξάσκηση με το χέρι μου ή κάποια ενημέρωση του firmware.

Ένα χαρακτηριστικό που μου άρεσε και σίγουρα δεν βρίσκεις σε τέτοια φθηνά ρολόγια, είναι η δυνατότητα για BT κλήσεις. Το ρολόι έχει μέσα επιλογή να βλέπετε ένα καντράν τηλεφώνου. Από εκεί παίρνετε κανονικά τηλέφωνο. Υπόψιν, το ρολόι δεν έχει SIM, άρα ότι κάνει το κάνει μέσω του κινητού σας, εξού και οι ΒΤ κλήσεις. Πάντως όπως θα δείτε στο βίντεο, καλεί κανονικά χωρίς πρόβλημα. Επίσης δέχεται κλήσεις μια χαρά. Το M46 υποστηρίζει τα ελληνικά χωρίς πρόβλημα.

Το M46 είναι αδιάβροχο, αλλά όχι για κολύμπι ή ντους. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 200mAh και αντέχει περίπου μία εβδομάδα.

Δείτε όμως και το βίντεο που σας ετοίμασα σε ελληνικά και αγγλικά. Εσείς ελπίζω να μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr εάν δεν το έχετε κάνει μέχρι στιγμής, αλλά και να πατήσετε Like & Share.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/i5WHbEnVn-Y” loop=”yes” playsinline=”yes” title=”M46 smartwatch – Με AMOLED οθόνη, BT κλήσεις, δυνατά χαρακτηριστικά και μόλις 37€!”]

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/Xqs8RdfK6Vs” loop=”yes” playsinline=”yes” title=”M46 smartwatch:Unboxing & review w/ AMOLED, BT calls and many more for 37€!”]

Όπως βλέπετε το M46 είναι ένα ωραίο smartwatch, όπου εάν εξαιρέσουμε το θέμα με τα watchfaces που ελπίζω ν’ αλλάξει πολιτική η εταιρεία, αξίζει πολύ να το πάρει κάποιος. Δεδομένου ότι έχει και ΒΤ κλήσεις, AMOLED οθόνη και όλα αυτά με μόλις 37.19€, είναι πραγματικά μία φοβερή ευκαιρία!

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-pw0243b.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις 37.19€ τελική από το Cafago το πολύ ωραίο με AMOLED οθόνη και δυνατότητα μέτρησης κορεσμού/πίεσης και να κάνει ΒΤ κλήσεις, το M46 smartwatch![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο