18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Xiaomi 12 Pro Max με γιγαντιαία οθόνη θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2022. Η Xiaomi συνεχίζει να εμπλουτίζει την τελευταία της σειρά smartphone

Η Xiaomi συνεχίζει να εμπλουτίζει την τελευταία της γκάμα smartphone. Σύμφωνα με διαρροή, ο κινεζικός όμιλος ετοιμάζει την κυκλοφορία ενός Xiaomi 12 Pro Max με μεγαλύτερη οθόνη αφής.

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, η Xiaomi παρουσίασε το Xiaomi 12, ένα νέο smartphone υψηλής τεχνολογίας. Ακολουθώντας την εμπορική και κρίσιμη επιτυχία της ναυαρχίδας της, η κινεζική μάρκα αποκάλυψε στη συνέχεια μια σειρά από άλλες συσκευές. Η Xiaomi έφερε συγκεκριμένα στην αγορά το Xiaomi 12 Pro και το Xiaomi 12X.

Σύμφωνα με τις διαρροές, ο κατασκευαστής από την Κίνα δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί. Αυτή τη στιγμή η Xiaomi ετοιμάζει την κυκλοφορία μιας πολύ high-end έκδοσης, του Xiaomi 12 Ultra. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το smartphone θα ποντάρει στην κάμερα. Διαθέτει επίσης έναν νέο κύριο αισθητήρα 50 megapixel από τη Sony και επωφελείται από την τεχνογνωσία της Leica, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στη φωτογραφία.

Στην κατηγορία high-end, η Xiaomi θα μπορούσε να προσφέρει ένα άλλο smartphone με σφραγίδα Xiaomi 12 τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράστηκε ο Digital Chat Station, ένας αξιόπιστος leaker, στο Sina Weibo, το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο, η μάρκα πρόκειται να κυκλοφορήσει μια Max έκδοση του Xiaomi 12 Pro.

Το XIAOMI 12 PRO MAX ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2022

Ο χρήστης ανακάλυψε ένα νέο κωδικό όνομα και έναν αριθμό μοντέλου, ενώ έσκαβε στη βάση δεδομένων ενός φορέα πιστοποίησης στην Κίνα. Από το όνομα που δόθηκε από το Digital Chat Station, μπορούμε να περιμένουμε ότι το smartphone θα είναι πολύ κοντά στο Xiaomi 12 Pro. Ο τίτλος Max υποδηλώνει ότι το τερματικό θα επωφεληθεί από μια πιο ευρύχωρη οθόνη αφής. Για την ιστορία, το 12 Pro καλύπτεται ήδη με οθόνη αφής 6,73 ιντσών, η οποία είναι μάλλον επιβλητική.

[affcoups id=”95550″]

Δεν είναι αδύνατο η μάρκα να κάνει άλλες αλλαγές στο φύλλο δεδομένων, ιδίως στο μέγεθος της κάμερας ή του μεγέθους της μπαταρίας. Πολύ ισορροπημένο, το 12 Pro διαθέτει τριπλό αισθητήρα φωτογραφίας 50 megapixel και τροφοδοτείται από μπαταρία 4600 mAh. Σύμφωνα με τη διαρροή, η Xiaomi θα κυκλοφορούσε το smartphone το δεύτερο εξάμηνο του 2022 στην κινεζική αγορά.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σε μια ξεχωριστή είδηση, η Xiaomi κυκλοφόρησε πρόσφατα το Mi Band 7 στη μαζική παραγωγή. Περιμένουμε μεγάλη οθόνη AMOLED 1,56 ιντσών και ενσωματωμένο δέκτη GPS.

[affcoups id=”92760″]

Η οθόνη θα φτάσει με ανάλυση 490 x 192 pixel. ενσωματωμένος δέκτης GPS και μπαταρία 250 mAh. Η συσκευή θα έχει ακόμα δύο εκδόσεις: με και χωρίς NFC. Το Mi Band 7 θα έχει επίσης τη λειτουργία της πάντα ενεργής οθόνης (Always-On Display) και μετάβαση στο Zepp OS.

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για το νέο smartband της Xiaomi. Μπορεί να είναι είτε μια εντελώς νέα συσκευή είτε μια βελτιωμένη έκδοση κάποιου τρέχοντος μοντέλου. Η πηγή προτείνει ότι στην ίδια εκδήλωση, μαζί με το Mi Band 7 και το νέο ρολόι, μπορεί να παρουσιαστεί και το Xiaomi 12 Ultra.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο