20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνδρομητική τηλεόραση: 10 μνηστήρες σας διεκδικούν με αυτά τα προσόντα!

Κατ’ αρχάς θα μου πείτε…δέκα δεν είναι πολλοί!? Που τους βρήκα τόσους πολλούς!? Και όμως τόσοι είναι ή θα είναι σε μικρό χρονικό διάστημα με την είσοδο στο παιχνίδι και του Disney+.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι 10 μνηστήρες της συνδρομητικής τηλεόρασης που σας διεκδικούν…ας τους δούμε:

  1. Cosmote TV
  2. Netflix
  3. Disney+
  4. Nova
  5. Vodafone TV
  6. Apple TV
  7. Amazon Prime Video
  8. Cinobo
  9. ANT1+
  10. ERTFlix

Υπόψιν όταν λέω για συνδρομητική, δεν εννοώ απαραίτητα επί πληρωμή πάντα. Βέβαια στο 90% αυτό ισχύει….

Ο ανταγωνισμός για την επιλογή των streaming υπηρεσιών ξεκίνησε. Η επιλογή της Disney+ να προσφέρει τη συνδρομή των 12 μηνών στην τιμή των 8 μηνών με τη διαδικασία της προεγγραφής αλλάζει τα δεδομένα. Ένας πολύ ισχυρός παίκτης εισέρχεται στην ελληνική αγορά, έχοντας μια τεράστια βιβλιοθήκη τηλεοπτικών προγραμμάτων, χωρίς να πληρώνει φόρους. Με ευθύνη της κυβέρνησης, οι δύο φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης, Cosmote TV και Nova, έχουν αυξημένα κόστη εξαιτίας της φορολογίας και συνεπώς και αυξημένο κόστος συνδρομών, ενώ παράλληλα απασχολούν εργαζομένους στην Ελλάδα.

[affcoups id=”95690″]

Δεν ισχύει το ίδιο για το Netflix, που δεν αποδίδει φόρους στη χώρα μας, ή για το Video Prime Amazon και την Apple TV. Παράλληλα, με ευθύνη του ΕΣΡ, δεν εφαρμόστηκε ποτέ η νομοθεσία που επιβάλει φόρους και για τις τηλεοπτικές υπηρεσίες της Wind και της Vodafone. H Wind, η οποία εξαγοράστηκε από τη United Media, έχει την υπηρεσία Wind Vision και η Vodafone τη Vodafone TV, η οποία έχει αποκλειστική συνεργασία με HBO και HBO Max, που ανήκουν στη Warner.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Από την άλλη υπάρχει η νέα συνδρομητική υπηρεσία ΑΝΤ1+, το Cinobo, μια ελληνική επιχείρηση που απασχολεί προσωπικό και φορολογείται στη χώρα μας, και η υπηρεσία ERTFlix της ΕΡΤ, η οποία καλύπτεται από τα έσοδα του ανταποδοτικού τέλους, με την εταιρεία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να αποδίδει φόρους και εισφορές στον κύριο μέτοχο, που δεν είναι άλλος από το Ελληνικό Δημόσιο.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο