16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε την επίσημη πρόσκληση για την ανακοίνωση του Huawei Nova 2S

Σας είχαμε γράψει ότι η Huawei έβγαλε ένα πόστερ που μας ανακοίνωσε ότι στις 7 Δεκεμβρίου θ’ ανακοίνωνε ένα νέο μοντέλο της, το Huawei Nova 2S. Σήμερα, 2 ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του κινητού, βρήκαμε και την πρόσκληση για την εκδήλωση.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, το θέμα του επισκεπτηρίου είναι το “Αγαπήστε τις Selfies υψηλής αξίας”. Μέσα στην πρόσκληση υπάρχουν ένα σετ από φακούς για το κινητό.

Οι φακοί αυτοί είναι ένας ευρυγώνιος, macro, telephoto και fisheye φακός. Απ’ ότι φαίνεται ακόμα από την πρόσκληση, αυτό που θα κάνει το 2S να ξεχωρίσει θα είναι η κάμερα του.

Η Huawei αναφέρει ότι το νέο 2S θα είναι ένα κινητό που θα μπορεί να δουλέψει παντού, και στις ΗΠΑ που έχουν διαφορετικε΄ς συχνότητες από την Ευρώπη και την Ασία. Η μπροστινή κάμερα του 2S θα είναι και οι δύο στα 20MP, ενώ οι δύο πίσω κάμερες θα είναι στα 16MP+20MP.

Άλλα χαρακτηριστικά του κινητού είναι ότι έχει οθόνη 6 ιντσών, με αναλογία οθόνης 18: 9, οπότε μιλάμε για full screen κινητό, με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Για επεξεργαστή θα έχει τον Kirin 960, ενώ θα βγει με δύο εκδόσεις μνήμης RAM, 4 και 6 και με δύο ROM, 64 και 128. Μεθαύριο περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του κινητού, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο