22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η κάμερα του Xiaomi Mi7 θα έχει λειτουργία ΑΙ αναφέρει ο Lei Jun!

Δεν απέχουμε και πολύ από το τέλος του 2017 και το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί στη Xiaomi τρέχουν για να προλάβουν να τα έχουν έτοιμα όλα ώστε με το που θα μπει το 2018 να είναι έτοιμοι να δείξουν τα καινούργια τους μοντέλα. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 περιμένουμε το Mi7, οπότε μένει να δούμε και με τι θα μας έρθει. Πάντως όπως μας αποκάλυψε ο Lei Jun, το Mi7 έρχεται με πρωτοποριακές εκπλήξεις!

Ο Lei Jun έχει μιλήσει και άλλη φορά στο παρελθόν σχετικά με το ότι τα κινητά της Xiaomi θα αποκτήσουν AI (Artificial Intelligence), που θα φέρει τις επιδόσεις των κινητών αυτών σε ένα άλλο επίπεδο. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί τότε και ένα επεξεργαστή που να μπορεί να το υποστηρίξει και μέχρι στιγμής τα δεδομένα δείχνουν ότι ο αναμενόμενος Snapdragon 845 μάλλον θα μπορεί να τα υποστηρίξει. Το πρώτο σημείο όπου θα υπάρχει υποστήριξη από ΑΙ φαίνεται ότι θα είναι στην κάμερα.

Το Xiaomi Mi7 αναμένεται να έρθει με διπλή πίσω κύρια κάμερα, που θα είναι παρόμοιων δυνατοτήτων με αυτές του Huawei P10. Έτσι αναμένεται να είναι η μία στα 12MP και η άλλη στα 20MP, η μία να ελέγχει το άσπρο/μαύρο και η άλλη το χρώμα, ενώ για αισθητήρα θα έχουν τον IMX380 + IMX350.

Όσο για το μέγεθος του κινητού, αναμένεται φυσικά να είναι full screen με αναλογία οθόνης 18:9 και με μία οθόνη 6.01 ιντσών. Η οθόνη θα είναι OLED από την Samsung, ενώ οι ίδιες φήμες αναφέρουν έντονα ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για σάρωση του δαχτυλικού αποτυπώματος πίσω από την οθόνη!

Μην ξεχνάμε ότι αναμένεται σε δύο ημέρες από σήμερα η Qualcomm ν’ ανακοινώσει επίσημα τον Snapdragon 845 στις ΗΠΑ. Φυσικά όπως πάντα, η πρώτη που θα τον έχει στα χέρια της θα είναι η Samsung, ενώ μετά αναμένεται ν’ ακολουθήσουν και οι άλλες κατασκευάστριες εταιρείες. Όσο για το τι μνήμη θα έχει, ακούγεται ότι το μικρότερο μοντέλο του Mi7 θα είναι με τουλάχιστον 6GB RAM.

Βέβαια μένει ένα ακόμα βασικό στοιχεία να μάθουμε και αυτό είναι η τιμή. Έτσι ακούγεται ότι το Mi7 θα ξεκινάει στην Κίνα από τα 2699 yuan ή αλλιώς 408$! Νομίζω σαν τιμή ακούγεται πάρα πολύ καλή!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο