21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Lei Jun αποκάλυψε πόσα κινητά της Xiaomi έχουν επεξεργαστή Snapdragon και ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας!

Χθες σας γράψαμε ότι οι κατάσκοποί μας βρήκανε τον Lei Jun να είναι στην Χαβάη, όχι για ταξιδάκι αναψυχής, αλλά για να παρακολουθήσει το συνέδριο που οργάνωσε εκεί η Qualcomm, όπου αναμένεται να παρουσιάσει αύριο τον Snapdragon 845. Πριν φύγει όμως για την Χαβάη, ο Lei Jun ήταν στην Wuzhen, στο 4ο συνέδριο Διαδικτύου. Εκεί μας αποκάλυψε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα υπάρχοντα μοντέλα κινητών, αλλά και το τι θα κάνει στο μέλλον η εταιρεία.

Όπως μας αποκάλυψε, αυτή την στιγμή, 238 εκατομμύρια συσκευές της Xiaomi είναι εφοδιασμένες με κάποια έκδοση επεξεργαστή Snapdragon. Η Xiaomi είναι μία εταιρεία που στόχος της είναι τα οικονομικά αλλά ποιοτικά κινητά και όχι στο πως θα βγάλει περισσότερα χρήματα εκμεταλλευόμενη τα μοντέλα της.

Όσο για τα επόμενης γενιάς κινητά που θα βγάλει η εταιρεία, θα τα δούμε στο πρώτο εξάμηνο του 2018 και θα είναι εφοδιασμένα με τον αναμενόμενο Snapdragon 845, ενώ θα εμπεριέχεται και η ΑΙ τεχνολογία, που θα κάνει τις επιδόσεις τους ακόμα καλύτερες.

Διαβάστε επίσης: Μόλις βρήκαμε ότι ο Lei Jun είναι αυτή την στιγμή στη Χαβάη! Δείτε για ποιο λόγο έκανε αυτό το ταξίδι!

Επιπρόσθετα, αναφορικά με τις κινήσεις της Xiaomi να βγει στο εξωτερικό, ο Lei Jun είπε μόνο ότι ο βασικός κανόνας της εταιρείας είναι να δημιουργήσει όσο γίνεται λιγότερους εχθρούς και να κάνει όσο γίνεται περισσότερους φίλους. Σκοπός μας είναι να κάνουμε όσο γίνεται περισσότερες συνεργασίες για να πετύχουμε να μας γνωρίσουν και έξω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο