16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Dr. Lisa Su θα μας πει τις λεπτομέρειες της CPU AMD Zen 4 τη Δευτέρα και η Gigabyte υπόσχεται μητρικές AM5

Η Gigabyte ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επιδείξει τις μητρικές πλακέτες AM5 στο Computex φέτος, με υποστήριξη για τους επερχόμενους επεξεργαστές Zen 4 της AMD και μια σιωπηρή παραδοχή ότι η AMD είναι πιθανό να μιλάει για τη νέα γενιά επεξεργαστών Ryzen βάση το Keynote της Dr. Lisa Su, CEO Computex για τη Δευτέρα το πρωί.

ryzen

Και δεδομένου ότι η ίδια η Δρ Σου ανέβασε στο Twitter μεγάλες εικόνες του επερχόμενου επεξεργαστή, θα έλεγα ότι αυτό έχει γίνει τώρα.

Στο δελτίο τύπου της Computex, η Gigabyte υπόσχεται να παρουσιάσει “μητρικές κάρτες AMD Socket AM5 με προηγμένο σχεδιασμό και εκτεταμένα χαρακτηριστικά υποδοχής γραφικών PCIe 5.0 και διεπαφή M.2 Gen5.”

Και ω ναι, αυτή η υποδοχή θα έχει η ίδια τις ακίδες αντί για τις ακίδες να είναι στην CPU. Η AMD μοιάζει ολοένα και περισσότερο με την Intel κάθε μέρα…

[affcoups id=”96103″]

Γνωρίζουμε επίσης ότι η υποδοχή AM5 που χρησιμοποιείται στις επερχόμενες μητρικές X670 θα παρέχει υποστήριξη για DDR5 για πρώτη φορά σε πλατφόρμα AMD. Μια μάρκα μνήμης έχει μάλιστα προτείνει ότι θα υποστηρίζει υψηλότερες εγγενείς ταχύτητες RAM εκτός συσκευασίας σε σύγκριση με την πλατφόρμα Intel Alder Lake στην οποία έκανε το ντεμπούτο της αρχικά.

Η ASRock έχει επίσης κάπως επιβεβαιώσει ότι θα παρουσιάσει και τις μητρικές X670, καθώς η Komachi Ensaka αποκάλυψε ένα ιδιωτικό βίντεο στο YouTube μέσω Twitter. Αυτό περιγράφει μια πλειάδα επερχόμενων μητρικών Zen 4, καθώς και μια πλακέτα NFT Edition Intel Riptide «συν-σχεδιασμένη από χιλιάδες ανθρώπους».

[affcoups id=”96100″]

Η περιγραφή του βίντεο λέει: “Η ASRock αποκαλύπτει μια σειρά μητρικών βασισμένων στο επαναστατικό chipset AMD X670. Οι νέες μητρικές είναι εξοπλισμένες με πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά και νέα τεχνολογία όπως η ικανότητα PCIe 5.0 & DDR5, η τρελή δυνατότητα IO συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του Thunderbolt 4.0 έχει ωθήσει την πλατφόρμα X670 ακόμη περισσότερο στην κατηγορία επιτραπέζιων υπολογιστών υψηλής τεχνολογίας.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

“Η ASRock έκανε τα πάντα για τη σχεδίαση VRM, με συνολικά 26 φάσεις σχεδιασμό SPS Dr.MOS στο X670E Taichi, είναι το πιο ισχυρό προϊόν AM5 που μπορεί να προσφέρει η ASRock.”

Η κεντρική ομιλία της AMD Computex ακούγεται ότι θα εστιάζεται κυρίως στην επιφάνεια εργασίας των πραγμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι περιμένουμε μια ανακοίνωση για το Zen 4, ένα τσιπ που θα κρατηθεί ξανά στη σκηνή και ίσως, ίσως, κάποιες κάρτες γραφικών RDNA 3 να αποκτήσουν αναφέρω επίσης.

[affcoups id=”96094″]

Η κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 2 μ.μ. ώρα Ταϊπέι, που είναι 2 π.μ. ET, 11 μ.μ. PT (την Κυριακή 22 κάπως συγκεχυμένα) και 7 π.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο