19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παρουσίαση: OneOdio Monitor 80 250 Ohm Open Back Headphones – ενσύρματα ακουστικά για μουσικόφιλους!

Σας είχα παρουσιάσει πριν μερικές ημέρες την τελευταία ναυαρχίδα στο θέμα των ακουστικών από την OneOdio, τα OneOdio Monitor 60. Η OneOdio όπως έχουμε πει είναι μία εταιρεία που έχει αναπτυχθεί τελευταία και έχει συσχετίσει τ’ όνομά της με την ποιότητα στο θέμα του ήχου και των ακουστικών. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά, εκτός των Monitor 60, που παρουσιάζω δικά τους προϊόντα, οπότε ξέρω τι σας λέω. Τα OneOdio Monitor 80 250 Ohm Open Back Headphones είναι πράγματι άλλη μία ναυαρχίδα της εταιρείας στο θέμα ακουστικών, χωρίς μικρόφωνα αυτά, εξωτερικά, αυστηρά για άτομα που θέλουν αλλά και ξέρουν πως ν’ ακούσουν μουσική!

Τα OneOdio Monitor 80 μου ήρθαν όπως και ότι μου έχει έρθει από την εταιρεία, χωρίς κάποιο θέμα με τελωνείο. Ένα μεγάλο μαύρο κουτί, παρόμοιο με των OneOdio Monitor 60, την άλλη τους ναυαρχίδα, όπου πάνω αριστερά έχει το λογότυπο της εταιρείας, δεξιά μας λέει ότι τ’ ακουστικά είναι Hi-Res Audio, στη μέση να δεσπόζει μία μεγάλη φωτογραφία των Monitor 80 και κάτω αριστερά να μας επισημαίνει το μοντέλο των ακουστικών. Στο πλάι θα διαβάσετε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως και πίσω. Στο πίσω μέρος θα βρείτε ν’ αναφέρετε ακόμα, τι περιέχει η συσκευασία.

Ανοίγοντας το κουτί, θα βρούμε μέσα μία σκληρή θήκη, σε αντίθεση με το πουγκί από δερματίνη που βρίσκαμε στο Monitor 60.

Επίσης κάτω από το σκληρό κουτί, θα βρούμε και το εγχειρίδιο….

Ανοίγοντας τώρα το σκληρό κουτί θήκη, μέσα θα βρούμε εκτός από τα ακουστικά Monitor 80, και 2 καλώδια. Εδώ να επισημάνω ότι τα OneOdio Monitor 80 είναι ενσύρματα εξωτερικά ακουστικά, καθότι η πραγματική ακρόαση του ήχου χωρίς προβλήματα μπορεί να γίνει μόνο από ενσύρματα ακουστικά. Στα ασύρματα, όσο καλά και να είναι, πάντα μπορεί να υπάρχει απώλεια ήχου.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 2 αυτών καλωδίων είναι τα εξής:

  • Καλώδιο 1: 3.5mm σε 6.35mm συσπειρωμένο καλώδιο (1.5M-3M)
  • Καλώδιο 2: 3.5mm σε 3.5mm καλώδιο (3M)

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών OneOdio Monitor 80, φέρουν πιστοποίηση ήχου Hi-Res. Αυτό τα κάνει ένα αξιόπιστο σύντροφο για mastering, μίξη ή παρακολούθηση μουσικής. Ως τα πρώτα ανοιχτά (open-back) ακουστικά της OneOdio, τα Monitor 80 είναι μία πρωτοποριακή καινοτομία της σειράς Monitor. Φέρουν ονομαστική σύνθετη αντίσταση 250 ohm, με τον ήχο να είναι πιο σταθερός, συμπαγής και ισχυρός. Το Monitor 80 μπορεί να συνδεθεί απευθείας με οικιακά στούντιο και συσκευές ήχου Hi-Res και αποδίδει καλά στην αναπαραγωγή των λεπτομερειών του οργάνου. Φέρει οδηγό 40 mm, που είναι προηγμένο διάφραγμα υψηλής ακρίβειας που προστατεύεται από αλουμινένιο περίβλημα κηρήθρας. Η σχεδιασμένη με ανοιχτή πλάτη μειώνει την παραμόρφωση και παράγει ακριβή και καθαρό ηχητικό σύστημα πλήρους εύρους. Τα μαξιλαράκια του είναι βελούδινα, με προσαρμόσιμη εφαρμογή για μακροχρόνια χρήση στο στούντιο. Τα μαλακά στην αφή βελούδινα μαξιλαράκια αυτιών και η ρυθμιζόμενη ζώνη κεφαλής δεν ασκούν πίεση στο κρανίο σας και αφήνουν αρκετό χώρο για αερισμό. Τα αποσπώμενα καλώδια ανοίγουν περισσότερες δυνατότητες για τη δημιουργία μουσικής, συμπεριλαμβανομένου ενός τυπικού καλωδίου ήχου 3,5 mm και ενός καλωδίου στερεοφωνικού προσαρμογέα 1/4 ιντσών. Τ’ ακουστικά είναι στο χρώμα μαύρο, έχουν ευαισθησία 100dB±3dB, με απόκριση συχνότητας 10Hz – 40KHz και παραμόρφωση ≤1%. 

Σας έχω και ένα βίντεο παρουσίαση έτοιμο να δείτε για να δείτε και ζωντανά τα OneOdio Monitror 80. Τ’ ακουστικά πάντως είναι φοβερά!

Δείτε το βίντεο στα ελληνικά για αρχή…..

και στ’ αγγλικά….

Εάν είστε μουσικόφιλος ή DJ ή ξέρετε πως ν’ ακούτε σωστά την μουσική, τότε τα OneOdio Monitor 80 είναι αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε να τα πάρετε ή από το κατάστημα τους από την OneOdio ή από το Aliexpress. Απλά πατήστε το αντίστοιχο μπανεράκι από κάτω.

[su_button url=”http://shrsl.com/3ivp2″ target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με 99.99$ από το κατάστημα της OneOdio τα φοβερά OneOdio Monitor 80 εάν θέλετε και ξέρετε πως ν’ ακούσετε στη μουσική![/su_button]
[su_button url=”https://ali.ski/fxgAwH” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με 118.67$ από το κατάστημα της OneOdio στο AliExpress τα φοβερά OneOdio Monitor 80 εάν θέλετε και ξέρετε πως ν’ ακούσετε στη μουσική![/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο