16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Το Android 8.0 φέρνει αλλαγές στο Xiaomi Mi6! Δείτε πως γίνεται….

Σας έχουμε πει εδώ και μερικές ημέρες ότι η Xiaomi έχει ξεκινήσει το Beta testing στο Mi6 για να δει πως μπορεί να ενσωματώσει το Android 8.0 στη MIUI 9.0 στο εν λόγο κινητό. Αυτή τη στιγμή το νέο beta λογισμικό το έχουν μία μικρή ομάδα beta tester που το δοκιμάζουν, πριν το δώσουν για χρήση από τους υπόλοιπους αλλά και για να ενημερωθεί και στα υπόλοιπα κινητά. Μάθαμε λοιπόν ότι το νέο λογισμικό φέρει αλλαγές στο Mi6 και είπαμε να σας τις πούμε και εσάς. Δείτε λοιπόν τι μάθαμε….

Όπως πιστεύω ξέρετε, αρχές Αυγούστου η Google ανακοίνωσε το Android 8.0. Βέβαια ξέρετε ότι η Xiaomi ποτέ δεν δίνει νωρίς στα κινητά της την τελευταία έκδοση του Android, οπότε πέρασε κάποιο διάστημα πριν αρχίσει τις πρώτες δοκιμές. Έτσι φτάσαμε τέλη Νοεμβρίου για να μάθουμε ότι σε μία κλειστή ομάδα ατόμων που έχουν το Xiaomi Mi6, άρχισε να δοκιμάζει το Android 8.0 στη MIUI 9.0.

Πριν από λίγο ο digital blogger @Luo Yi Wen ανέβασε μερικά screenshots, από το Xiaomi Mi6 με MIUI 9.0 και Android 8.0. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι διαφορές, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είναι ελάχιστες από την έκδοση 7.1, με κύρια διαφορά στο interface.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, στο Mi6 Android 8.0 MIUI, το multi-tasking περιβάλλον, οι εικόνες όπου βλέπουμε την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, είναι πιο οβάλ, ενώ πριν ήταν πιο τετράγωνες.

Συγκεκριμένα, αριστερά βλέπετε πως είναι το περιβάλλον σε Android 8.0, ενώ δεξιά πως είναι σε Android 7.1.

Επιπρόσθετα, επειδή η ενσωμάτωση του Android 8.0 είναι ακόμα σε κλειστή beta ομάδα, οι χρήστες του δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WeChat για να κάνουν πληρωμές με χρήση του δαχτυλικού αποτυπώματος, που σας έχουμε γράψει ότι μπορούν πια αρκετά από τα τελευταία μοντέλα της Xiaomi.

Διαβάστε επίσης: Και το Xiaomi Mi5s υποστηρίζει πια πληρωμές μέσω δαχτυλικού αποτυπώματος σε WeChat/QQ!

Σύμφωνα με την Google, το Android 8.0 έχει σαν πρωταρχικό σκοπό την βελτίωση της ζωής της μπαταρίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τρέχουν σε πιο αυστηρά πλαίσια οι εφαρμογές στο background, για να το πετύχει αυτό.

Έως ένα βαθμό, αυτό βοηθάει στο να επεκτείνει λίγο την ζωή της μπαταρίας στο Doze mode, μειώνοντας τις εφαρμογές που τρέχουν στο background, χωρίς να χρειαστεί να τις απεγκαταστήσει, αλλάζοντας έτσι τις συνήθειες του χρήστη σε ενέργεια.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο