22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αν έχεις τρυποφοβία, τότε σίγουρα το Xiaomi 12 Ultra δεν είναι για σένα!

Ενώ οι περισσότεροι λάτρεις των smartphone θα επιλέξουν τη συσκευή τους προσεκτικά με βάση μεταβλητές όπως οθόνη, το chipset, το λειτουργικό σύστημα και η ποιότητα του εξοπλισμού της κάμερας. Βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλοί αγοραστές smartphone που το μόνο που κοιτούν είναι η σχέση ποιότητας με την τιμή είτε κάτι που να φαίνεται καλό όταν το επιδεικνύουν. Το Xiaomi 12 Ultra είναι απίθανο να προσφέρει τεράστια αξία για τα χρήματα, εάν οι πρόσφατες διαρροές τιμών είναι ακριβείς, αλλά σίγουρα θα προκαλέσει πολλά σχόλια όταν θα βγαίνει από μια τσάντα ή την τσέπη σας. Όσοι πάσχουν από τρυποφοβία (ναυτία, αηδία, κ.λπ. που προκαλείται από ακανόνιστα σχέδια οπών) ίσως να μην θέλουν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στον διχαστικό σχεδιασμό του περιβλήματος της κάμερας.

Είχαμε ήδη πρωτότυπα σχέδια Xiaomi 12 Ultra που προσφέρονται από το LetsGoDigital και τώρα έχουμε μερικές εικόνες και ένα βίντεο κλιπ που δημιουργήθηκε από την HoiINDI. Το Xiaomi 12 Ultra εμφανίζεται σε μαύρο και πράσινο χρώμα και ενώ το ίδιο το κινητό φαίνεται κομψό στις αποδόσεις με το κουμπί λειτουργίας σε ένα εντυπωσιακό βαθύ πορτοκαλί Xiaomi, είναι προφανές ότι το περίβλημα της κάμερας που προκαλεί την τρυποφοβία είναι ο πρωταγωνιστής της προβολής. Υπάρχει ακόμα κάποιο επιχείρημα σχετικά με το πόσους φακούς θα μπορούσε να εισαγάγει η Xiaomi στο πίσω μέρος του 12 Ultra, με πέντε αισθητήρες και ακόμη και τρεις κάμερες να φημολογούνται. Οι υπόλοιπες οπές στο περίβλημα πιθανώς προορίζονται για τον εξοπλισμό στήριξης (φλας, κ.λπ.).

[affcoups id=”95817″]

Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψουμε οποιαδήποτε έννοια της απόδοσης του Xiaomi 12 Ultra ως καθαρά «όμορφη» σε αυτό το στάδιο, καθώς όχι μόνο είναι μια υποκειμενική περιγραφή, αλλά και ο OEM θέλει ξεκάθαρα να δημιουργήσει ένα smartphone με σημείο ομιλίας, όπως έκανε με το Mi 11 Ultra, χωρίς να ενδιαφέρεται πολύ για την κριτική γνώμη. Το 12 Ultra πρέπει να είναι γεμάτο με απίστευτο υλικό, όπως το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC και το πάνελ 2K OLED, και θα πρέπει να διαθέτει κάποιο «εκεί έξω» σχεδιαστικό θέαμα για τους θαυμαστές της Xiaomi και για τους μη υποστηρικτές της Xiaomi (και τρυποφοβικοί) να θρηνείς για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Φήμες υποδηλώνουν ότι το όχι πολύ λεπτό χτύπημα της κάμερας θα διαθέτει τουλάχιστον μια σειρά φακών 50 MP + 48 MP + 48 MP.

[affcoups id=”95807″]

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο