14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το PlayStation VR2 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με πάνω από 20 «σημαντικά» παιχνίδια

Η Sony αναμένει να έχει πάνω από 20 «σημαντικούς» τίτλους διαθέσιμους για το PlayStation VR2 κατά την κυκλοφορία του, σύμφωνα με μια παρουσίαση επενδυτών της εταιρείας. Αν και δεν επιβεβαίωσε τα ονόματα ή τους προγραμματιστές όλων των παιχνιδιών, μια διαφάνεια επιβεβαίωσε ότι η λίστα θα αποτελείται από έναν συνδυασμό τίτλων πρώτου και τρίτου κατασκευαστή και πρότεινε ότι θα περιλαμβάνει το προηγουμένως ανακοινωμένο spinoff Horizon — Horizon Call of the Mountain.

“Υπάρχει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που δαπανάται σε συνεργασίες με ανεξάρτητους και άλλους τρίτους προγραμματιστές για να διασφαλιστεί μια σημαντική σειρά ελκυστικού περιεχομένου VR κατά την κυκλοφορία του PlayStation VR2”, δήλωσε ο πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, σε σχόλια που αναφέρει το Video. Χρονικό παιχνιδιών.

[affcoups id=”96582″]

Είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα επερχόμενα ακουστικά VR της Sony, για τα οποία η εταιρεία αποκαλύπτει σιγά σιγά λεπτομέρειες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο κατασκευαστής του PlayStation ανακοίνωσε ότι εργαζόταν για τα ακουστικά τον Φεβρουάριο του 2021 και αποκάλυψε τη σχεδίαση των χειριστηρίων του τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, μόλις φέτος ανακοίνωσε επίσημα το όνομα, τις προδιαγραφές και τη σχεδίαση των ακουστικών. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών αναμένουν ότι τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Δεν είναι σαφές εάν αυτοί οι 20+ τίτλοι περιλαμβάνουν θύρες υπαρχόντων παιχνιδιών όπως το Half Life: Alyx, μια σημαντική έκδοση εικονικής πραγματικότητας που βασίζεται σε υπολογιστή από το 2020 που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην κονσόλα της Sony.

[affcoups id=”96262″]

Το Playstation VR2 θα είναι το δεύτερο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας της Sony, μετά την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation VR το 2016. Σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με το PS4, το δεύτερο ακουστικό έχει στόχο να είναι σύντροφος για το PS5. Θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED με ανάλυση 2000×2040 ανά μάτι, υποστήριξη για ρυθμούς καρέ έως 120 Hz και μπορεί να συνδεθεί στην κονσόλα με ένα μόνο καλώδιο USB-C.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο