21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έρχεται το Amazfit Sports Smartwatch 2 & Amazfit Watch 2S από την Huami

Η Huami έχει εδώ και λίγο καιρό αυτονομηθεί από την Xiaomi. Δεν ξέρω εάν στο μέλλον θα βγάλει κάποιο άλλο αξεσουάρ στ’ όνομά της, πάντως έχει αρχίσει να βγάζει τα δικά της προϊόντα και αναβαθμίσεις σε αυτά. Έτσι πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι θα βγάλει δύο δεύτερης γενιάς Amazfit Sports Smartwatch. Η ανακοίνωση έγινε στην Κίνα μέσω live broadcast. Ας δούμε όμως τι θα περιέχουν τα δύο νέα αυτά μοντέλα.

Βάση και τα πόστερ που κυκλοφόρησε η εταιρεία στον λογαριασμό της στο Weibo, οι δύο εκδόσεις που θα βγάλει θα έχουν διαφορά σαν κατασκευή αλλά και σαν τιμή φυσικά. Η ακριβή έκδοση θα ονομάζεται Amazfit Sports Smartwatch 2S, ενώ η πιο φθηνή έκδοση δεν θα έχει το γράμμα S και θα λέγεται Amazfit Sports Smartwatch 2.

Το Amazfit Sports Smartwatch 2 υιοθετεί μια εντελώς διαφορετική προοπτική σε σύγκριση με αυτή του μοντέλου πρώτης γενιάς. Υπάρχει μια αλλαγή στον σχεδιασμό, καθώς οι νέες εκδόσεις έρχονται με μια πιο σπορ και πιο τραχιά εμφάνιση. Αυτή η νέα σχεδίαση είναι μια αληθινή αναπαράσταση των πολυάριθμων αθλητικών λειτουργιών που διαθέτει το smartwatch. Διαθέτει διαφορετικούς τρόπους για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως την κολύμβηση πχ.

Η οθόνη στο Amazfit Sports Smartwatch 2 είναι από ανθεκτικό γυαλί 2.5D με λείο κεραμικό πλαίσιο. Τα κουμπιά, καθώς και το σημείο φόρτισης, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα 316L. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από 3D ανθρακονήματα με λέιζερ, ενώ υπάρχει και μια πολυανθρακική θήκη ενισχυμένη με γυαλί. Το Amazfit Sports Smartwatch 2S, από την άλλη πλευρά, παρουσιάζει μια οθόνη από γυαλί Sapphire, ενώ έχει δερμάτινα λουράκια αντί για καουτσούκ που έχει το 2. Ο δερμάτινος ιμάντας είναι κατασκευασμένος από το ίδιο φθορο-ελαστομερές υλικό που χρησιμοποιείται στο Apple Watch.

Και τα δύο smartwatches έρχονται με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν μέσα στο νερό σε βάθος 50 μέτρων. Το ρολόι έρχεται επίσης με ειδική λειτουργία που μετράει διαφορετικά, ανάλογα εάν η κολύμβηση γίνεται στην πισίνα ή στην θάλασσα ή κάποιο ποτάμι. Στη λειτουργία κολύμβησης, οι κολυμβητές μπορούν να ελέγξουν τον αριθμό των στροφών που έχουν κάνει, την αποτελεσματικότητα των κινήσεων μέσα στο νερό, όπως επίσης και το είδος αυτών, δείχνοντας εάν είναι καλύτερα ελεύθερο, πεταλούδα, ύπτιο ή αλλιώς. Εκτός από τη λειτουργία κολύμβησης, το Smartwatch υποστηρίζει τουλάχιστον 10 διαφορετικές λειτουργίες ακόμα. Οι λειτουργίες αυτές είναι οι τρέξιμο, περπάτημα, υπαίθρια ιππασία, ιππασία εσωτερικού χώρου, τρέξιμο στον διάδρομο, πισίνα, ελλειπτικά μηχανήματα, ορειβασία, cross-country running, κολύμβηση στη θάλασσα και άλλα. Η Huami ανακοίνωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει το προϊόν στη CES 2018 και θα παρουσιάσει επίσης τρεις νέους τρόπους αθλητισμού γκολφ, ποδοσφαίρου, τένις στην εκδήλωση.

Επιπλέον, το Huami Amazfit Sorts Smartwatch 2 έρχεται με GPS και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μπαταρία του smartwatch μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 35 ώρες ακόμα και με ενεργοποιημένη τη λειτουργία παρακολούθησης GPS. Ως εκ τούτου, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων cross-country. Υπάρχει επίσης 24ωρη λειτουργία παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού. Το Smartwatch 2 υποστηρίζει επίσης τη νέα εφαρμογή Amazfit Watch 2.0, τον κύκλο Yue Run και άλλες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει τις έξυπνες οικιακές συσκευές της Xiaomi.

Υποστηρίζει επίσης την πληρωμή μέσω Alipay που για πρώτη φορά είδαμε στις τελευταίες δύο beta εκδόσεις του Mi Fit, ενώ μπορεί να ελέγχει και το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής μέσω Bluetooth. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε ειδοποιήσεις κλήσεων, να ορίσετε συναγερμό, να παρακολουθήσετε το πρόγραμμά ύπνου σας και να ελέγξετε τον καιρό μέσω της εφαρμογής.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το Xiaomi Mi Band 3!? Το τελευταίο Mi Fit 3.1.7.1 beta θέλει κάτι να μας πει…..

Όσον αφορά τις τιμές, το Amazfit Sports Smartwatch 2 διατίθεται στην τιμή των 999 γιουάν (~150$) που είναι σχεδόν παρόμοια με την τιμή του πρώτου Amazfit Watch. Από την άλλη πλευρά, το Amazfit Sports Smartwatch 2S έρχεται με υψηλότερη τιμή των 1.499 γιουάν (~226$), προφανώς λόγω του πιο κλασσικού σχεδίου και τα δερμάτινα λουράκια. Το Amazfit Sports Smartwatch 2 βρίσκεται επί του παρόντος σε προ-πώληση στο Banggood. Το Amazfit Sports Smartwatch 2S, από την άλλη μεριά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου, οπότε με το που θα βρούμε κάποιο λινκ, θα σα το ανακοινώσουμε μαζί με κάποιο κουπόνι ελπίζω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο