19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Samsung εμφανίζει πρόβλημα στις πωλήσεις της σιγά-σιγά!

Αν και η Samsung και η Apple είναι στην κορυφή των πωλήσεων παγκοσμίως, το τελευταίο διάστημα ειδικά δέχονται πάρα πολλές πιέσεις από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, κυρίως από τους Κινέζους. Την πίεση αυτή μάλιστα την δέχεται κυρίως η Samsung, μιας και η Apple έχει τους φανατικούς οπαδούς της ακόμα.

Η εταιρεία αναλύσεων Strategy Analytics, βάση την τελευταία αναφορά που έδωσε, δείχνει ότι οι πωλήσεις της Samsung ειδικά θα συνεχίσουν να έχουν μία πτωτική πορεία και το επόμενο έτος, κυρίως επειδή οι Κινέζοι κατασκευαστές πιέζουν πάρα πολύ! Εξάλλου μην ξεχνάτε πχ που στην Ινδία η Samsung από πρώτη που ήταν, τώρα είναι στη 2η θέση με την Xiaomi να είναι πρώτη!

Έτσι η αναφορά δείχνει ότι η Samsung θα στείλει κάπου στα 315 εκ συσκευές, νούμερο που μεταφράζεται στο 19.2% της παγκόσμιας αγοράς. Να σημειώσω ότι το νούμερο αυτό είναι χαμηλότερο από το φετινό που είναι 20.5%. Η Apple από την άλλη μεριά, δείχνει να παραμένει δυνατή στα high-end κινητά, που μαζί με τα mid και low end κινητά των Κινέζων να κυριαρχούν στην αγορά, κάνοντας την ζωή της Samsung ακόμα πιο δύσκολη.

Αναφορικά με το πως θα τα πάει η Apple, το επόμενο έτος αναμένεται να φτάσει το 14.3% της παγκόσμιας αγοράς, ενώ φέτος ήταν στο 14%, δείχνοντας έτσι μία αύξηση, ενώ οι αποστολές αναμένονται να φτάσουν τα 234 εκ. Οι Huawei και OPPO αναμένεται ν’ ακολουθήσουν στην πεντάδα, με αύξηση στην συμμετοχή τους κατά 10% και 7.8% αντιστοίχως.

Διαβάστε επίσης: Αύξηση 102.5% είχε η Xiaomi στις αποστολές του Q3 2017! Μέσα στην πρώτη 5άδα παγκοσμίως!

Όσο για το τι γίνεται με τις Κινέζικες εταιρείες, οι Huawei, OPPO, Vivo και Xiaomi θα είναι και του χρόνου στις τέσσερις πρώτες. Η Apple θα είναι σίγουρα στην πεντάδα, ενώ η Samsung θα πρέπει να το παλέψει αρκετά εφόσον συνεχίσει έτσι, μιας και μόνο στην Κινέζικη αγορά έχει πέσει κατά 3%, ενώ διεθνώς στο 2.2%.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο