12.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Samsung βγάζει το Notebook 9 (2018) με Windows 10 και 2-in-1 πενάκι

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας νέας γενιάς Notebook 9 series που θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα. Το ένα θα περιλαμβάνει το γνωστό μας πενάκι και θα λέγεται Notebook 9 Pen, ενώ θα υπάρχει και η συμβατική έκδοση του Notebook 9 (2018), χωρίς το πενάκι.

Το Notebook 9 έχει σχεδιαστεί σαν βιβλίο flipbook. Έχει οθόνη 13,3 ιντσών, ενώ το Notebook 9 Pen διαθέτει και στυλό S Pen και συνοδεύεται από ένα tablet.

 

Το S Pen υποστηρίζει ανίχνευση πίεσης 4096, η άκρη του στυλό είναι μόλις 0,7mm, ενώ λειτουργεί χωρίς μπαταρία.

Το Notebook 9 θα διαθέτει επεξεργαστή 8ης γενιάς Core i7, ενώ για μνήμη RAM θα φτάνει μέχρι τα 16GB και SSD 512GB σαν αποθηκευτικό χώρο. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι 1080P, ενώ θα διαθέτει θύρα HDMI για να συνδεθεί με άλλες συσκευές, USB-C θύρα, USB-A θύρα και υποδοχή για κάρτας microSD, ενώ τα Windows θα υποστηρίζουν την δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου.

Ως παραλλαγή, το Notebook 9 Pen χρησιμοποιεί ισχυρότερο, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύτερο κράμα μαγνησίου-αλουμινίου (Metal 12) από το κανονικό αλουμίνιο που έχει η απλή έκδοση και ζυγίζει μόλις 995γρ.

Η κανονική έκδοση του Notebook 9 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα είναι των 13 ιντσών και η άλλη θα είναι των 15 ιντσών, θα διαθέτει επίσης 8ης γενιάς Core i7. Για μνήμη θα έχει μέχρι 16GB RAM, ενώ για αποθηκευτικό χώρο εδώ φτάνει το 1TB SSD. Η ανάλυση οθόνης παραμένει η ίδια στα 1080P, ενώ από θύρες διαθέτει επίσης USB-A 3.0 και USB-C.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung εμφανίζει πρόβλημα στις πωλήσεις της σιγά-σιγά!

Ειδικότερα, η έκδοση των 15 ιντσών, διαθέτει προαιρετική κάρτα γραφικών MX150X, ενώ διαθέτει παραπάνω από μία USB-A 2.0.

Από θέμα μπαταρίας, η απλή έκδοση του Notebook 9 (2018) διαθέτει μια μπαταρία των 75Wh, που υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Η Samsung δήλωσε ότι τα τρία προϊόντα θα είναι αυτό τον μήνα στη Νότια Κορέα προς πώληση, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ από τις αρχές του επόμενου έτους, όπου θ’ ανακοινωθεί και επίσημα στην CES 2018.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο