21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Xiaomi πάει κινηματογράφο με τον Jackie Chan!

Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που να μην γνωρίζουν τον πολύ γνωστό ηθοποιό Jackie Chan, ένα από τους καλύτερους στις πολεμικές τέχνες και στις action ταινίες. Η τελευταία του ταινία, “Blood of the Machine”, αναμένεται να βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 22 Δεκεμβρίου. Μέσα όμως περιμένει και μία έκπληξη στους fan της Xiaomi, αφού φαίνεται ότι θα περιλαμβάνεται στην ταινία του, όπως αναφέρει και ο ίδιος!

Από τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με την ταινία, το “The Blood of the Machine” είναι μία ταινία δράσης φυσικά, όπου μέσα παίζει και σκηνοθετεί ο ίδιος ο Jackie Chan, ενώ παίζουν ακόμα και άλλοι πολύ γνωστοί ηθοποιοί του χώρου, όπως ο Show Luo, Ouyang Nana, και Xiahou Yunshan.

Το έργο αναφέρεται στη συμμετοχή του Lin Dong σ’ ένα πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, που δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτόν και έχει γίνει το θύμα μία συνωμοσίας πέρα από κάθε έλεγχο. Μετά από χρόνια, με την δημοσίευση του ομότιτλου βιβλίου, φάνηκαν πια όλες οι συνωμοσίες που είχαν γίνει τότε.

Σήμερα ο Jackie Chan στο Weibo ανέβασε ένα βίντεο σχετικά με το νέο έργο που είναι να βγει στις οθόνες του σινεμά. Εάν προσέξετε στο τέλος του βίντεο αναφέρει την λέξη Xiaomi, ενώ λέει ότι η Χριστουγεννιάτικη σεζόν εξαρτάται από την ταινίες, όπως και το να επισκεφτούν ένα κατάστημα της Xiaomi.

Μe την δημοσίευση της ανάρτησης, την κοινοποίησε και ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, αναφέροντας ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που συμμετέχουν σε αυτή την καινούργια ταινία του Jackie Chan.

Η ανάρτηση αυτή σημαίνει σίγουρα ότι κάπου στη ταινία θα συμμετέχει ενεργά κάποιο κατάστημα της Xiaomi ή ίσως και ακόμα περισσότερο, αλλά το πως θα το μάθουμε όταν θα δούμε την ταινία του Jackie Chan. Εγώ πάντως σαν μεγάλος φαν του ηθοποιού, περιμένω να δω την νέα ταινία και σίγουρα που θα συμμετέχει και η Xiaomi Μέσα.

Εάν θέλετε να δείτε το σχετικό βίντεο, μπορείτε εδώ στον λογαριασμό του στο Weibo.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο