24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκτήστε από το Amazon του Koogeek προϊόντα με έκπτωση έως και 57% άμεσα για τα Χριστούγεννα!

Αν και πιστεύω ότι όλοι όλο και κάτι θα έχετε πάρει, πάντα κάτι ή κάποιον ξεχνάμε και τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Χρήσιμο λοιπόν να έχεις υπόψιν σου ένα διαδικτυακό μαγαζί στο Amazon, που θα σου τα στείλει αμέσως από την Ευρώπη και φυσικά χωρίς καθόλου τελωνείο αλλά και με έκπτωση έως και 37%! Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε!Όπως θα προσέξετε και εδώ πατάτε πάνω στη σημαία που σας ενδιαφέρει και βλέπετε τα προϊόντα που μπορούν να σας σταλθούν από το αντίστοιχο Amazon store. Όπως βλέπετε, εκτός την σημαία των ΗΠΑ, UK και Καναδά, που δεν πουλάνε εδώ, όλες οι άλλες χώρες στέλνουν Ελλάδα.

Δείτε λοιπόν μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε…

Όπως βλέπετε υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από ιατρικά αξεσουάρ αλλά και είδη για το σπίτι. Με την χρήση του κωδικού που αναγράφεται μέχρι και τις 26/12, μπορείτε να τ’ αποκτήσετε στη χαμηλή τιμή που βλέπετε στη σελίδα, οπότε βιαστείτε γιατί έχουν μείνει μόλις 7 ημέρες. Επίσης μην ξεχνάτε ότι αφού μιλάμε για ευρωπαϊκό κατάστημα στο Amazon, αυτό σημαίνει 100% χωρίς τελωνείο και άμεση παραλαβή με DHL ή άλλο παρόμοιο τρόπο.

Θα μου πείτε τι να κοιτάξετε καλύτερα απ’ όλες αυτές τις προσφορές!? Πολύ καλή επιλογή είναι το Koogeek  Smart Fitness Gear, αφού μετά τα γλυκά των γιορτών πρέπει να ετοιμαστούμε να καταπλήξουμε τα πλήθη στις παραλίες και με 38% έκπτωση! Ιδανικό δώρο για γονείς είναι το Koogeek  Smart Arm Blood Pressure Monitor, ένα ψηφιακό πιεσόμετρο, αυτόματο που αχρείαστο να είναι, όταν το χρειαστείτε καλό είναι να το έχετε και θα το έχετε πάρει και με 35% έκπτωση! Εάν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα σπίτι, το Koogeek  Apple Homekit Enabled Smart Dimmer με 30% έκπτωση, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε πόσο φωτεινό θα είναι ένα δωμάτιο αυτόματα. Τέλος, επειδή όλοι θα φάμε κάτι παραπάνω τώρα στις γιορτές, την έξυπνη ζυγαριά Koogeek  Smart Wireless Digital Body Weight Scale με 30% έκπτωση, μάλλον καλό είναι να την πάρετε για να ξέρετε εάν έχετε ξεφύγει ή όχι και σε συνδυασμό με την ζώνη να χάσετε τα όποια περιττά κιλά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο