15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Nokia Steel HR – Ένα πανέμορφο smartwatch με 25 ημέρες ζωής!

Την ΝΟΚΙΑ την ξέρουμε από παλιά για τα πολύ καλά κινητά που έβγαζε. Τώρα πια έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα στην HDM, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με άλλα προϊόντα τεχνολογίας. Έτσι πριν λίγες ημέρες μας παρουσίασε την τελευταία της δημιουργία, ένα πολύ όμορφο smartwatch, με κλασική εμφάνιση και με μπαταρία που κρατάει μέχρι και 25 ημέρες! Τ’ όνομα αυτού είναι Nokia Steel HR.

Το έξυπνο ρολόι Nokia Steel HR έχει σχεδιαστεί από ομάδα Γάλλων σχεδιαστών, με μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Θα βγει σε δύο διαστάσεις, στα 36mm και στα 40mm, ενώ θα βγει σε άσπρο ή με μαύρο καντράν στο ρολόι η έκδοση των 36mm, ενώ των 40mm θα είναι μόνο σε μαύρο. Υπάρχει όμως πολύ μεγάλη ποικιλία σε λουράκια, που μπορεί σαν υλικό να είναι από δέρμα, σιλικόνη ή πλεκτό, σαν χρώμα βγαίνει σε πολλά.

Το Nokia Steel HR διαθέτει λειτουργίες όπως μέτρηση παλμών στιγμιαία ή κατά την διάρκεια της προπόνησης όπως και κατά την διάρκεια του ύπνου σας. Μπορεί να καταλάβει ένα περπατάτε, τρέχετε, κολυμπάτε, ενώ μετράει απόσταση, θερμίδες που καίγονται, ενώ το κινητό περιλαμβάνει πάνω από 10 δραστηριότητες που ελέγχονται και καταγράφονται. Εννοείται ότι το Nokia Steel HR είναι αδιάβροχο μέχρι και 50 μέτρα βάθος.

Διαβάστε επίσης: Chuwi Hi9 – ένα gaming tablet που τρέχει με Android Nougat

Περιέχει επίσης ειδοποιήσεις για SMS, μηνύματα, κλήσεις και άλλες ειδοποιήσεις που μπορείτε να τις δείτε στην οθόνη του ρολογιού σας. Καταγράφει ακόμα τον ύπνο σας, ελαφρύ/βαθύ ύπνο, ενώ σε περίπτωση που χτυπάει το ξυπνητήρι, δονείται για να σας ξυπνήσει.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η μπαταρία του κρατάει 25 ημέρες, ενώ χρειάζεται μόλις 2 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Εάν δεν σας ενδιαφέρουν πολύ οι ειδοποιήσεις και το χρησιμοποιείται μόνο για να βλέπετε την ώρα και να παρακολουθείτε τα βήματά σας, τότε η μπαταρία κρατάει άλλες 20 ημέρες.

Εάν σκέφτεστε να το αποκτήσετε, μπορείτε να το βρείτε στο site της ΝΟΚΙΑ, απ’ όπου μπορείτε να το πάρετε για μόλις 189.95€.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο