20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ετοιμάζει πόλεμο η κυβέρνηση με Cosmote TV και NOVA!?

H κυβέρνηση εμφανίζεται διατεθειμένη να ξεπαγώσει τη διάταξη περί ειδικού φόρου συνδρομητικής τηλεόρασης προκαλώντας σοκ.

Ως και σήμερα οι δύο συναρμόδιοι υπουργοί, ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης δεν κατόρθωσαν να απαντήσουν θετικά στο αίτημα της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας να παραμείνει σε αναστολή ο συγκεκριμένος φόρος.

[affcoups id=”98810″]

Κάθε νοικοκυριό θα επιβαρυνθεί με10% να παρακολουθεί συνδρομητική τηλεόραση, τη στιγμή που οι πολυεθνικές streaming πλατφόρμες θα συνεχίσουν να έχουν φθηνότερες συνδρομές καθώς δεν πληρώνουν φόρους και τέλη στην Ελλάδα.

Η απόφαση για την επιστροφή του φόρου, έχει ως αποτέλεσμα εκτός από την περαιτέρω επιβάρυνση των νοικοκυριών και τη βαριά στρέβλωση του ανταγωνισμού.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν προετοιμασίες για προσφυγή της United Media στην ΕΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο