25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Amazfit GTS – Δείτε την έκδοση από τιτάνιο με λουράκι από φθοριούχο καουτσούκ.

Σήμερα, η Huami Technology ανακοίνωσε ότι το ρολόι Amazfit GTS κυκλοφόρησε επίσημα και σε έκδοση τιτανίου, η οποία θα κοστίζει στην Κίνα στα 185 δολάρια. Ενώ συνεχίζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό οθόνης το Amazfit GTS σε συνδυασμό με την ισχυρή απόδοση, έχει κάνει την διαφορά στα υλικά επιλέγοντας το πιο εκλεπτυσμένο τιτάνιο. Το σώμα του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, το οποίο συμπληρώνεται με ένα μαλακότερο λουρί φθορίου, φιλικό προς το δέρμα, το οποίο καθιστά το ρολόι πιο κατάλληλο για τον καρπό.

Το Amazfit GTS Titanium είναι η τρίτη έξυπνη φορητή συσκευή που υιοθετεί το τιτάνιο ως υλικό του σώματος του ρολογιού. Το τιτάνιο έχει τα χαρακτηριστικά του μικρού βάρους, της υψηλής σκληρότητας, της αντοχής στη διάβρωση, της καλής βιοσυμβατότητας κλπ. Χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο της αεροδιαστημικής, των αγώνων F1 και άλλων ειδικών πεδίων παραγωγής, ακόμη και στην κατασκευή ανθρώπινων αρθρώσεων και εμφυτευμάτων. Επομένως, το Amazfit GTS τιτανίου δεν έχει μόνο το χρώμα και την αντοχή του τιτανίου, αλλά και μια πιο άνετη εμπειρία φθοράς.

Όσο για τον ιμάντα, το Amazfit GTS τιτανίου είναι φτιαγμένο από φθοριούχο καουτσούκ, γεγονός που το καθιστά και πάλι αναβαθμισμένο στη συνολική υφή. Η λουρίδα φθορίου δεν είναι μόνο πιο μαλακή και φιλική προς το δέρμα, αλλά έχει επίσης εξαιρετική απόδοση στην καθημερινή χρήση, όπως ευαισθησία και αντοχή στη βρωμιά, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως σε ρολόγια υψηλού επιπέδου.

Το Amazfit GTS τιτανίου εξακολουθεί να είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED 1,65 ιντσών, με ppi έως 341, γκάμα χρωμάτων NTSC να φτάνει το 100% και να υποστηρίζει σταθερή προβολή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, έχει επίσης ενσωματωμένες εκατοντάδες όμορφα εξατομικευμένα εργαλεία κλήσεων και παρέχει custom dials για να μην βαριέστε ποτέ και να είναι διαφορετικό κάθε ημέρα.

Το Amazfit GTS τιτανίου διαθέτει επαγγελματική αδιάβροχη απόδοση 5ATM, υποστηρίζει διάφορα σενάρια κολύμβησης, με 12 κύριες αθλητικές λειτουργίες και σύστημα εντοπισμού θέσης GPS + GLONASS, που καταγράφει με ακρίβεια την τροχιά κίνησης, ενώ βελτιώνει αποτελεσματικά το επίπεδο άσκησης.

Όχι μόνο αυτό, το Amazfit GTS Titanium υποστηρίζει ακόμα ειδοποιήσεις από κλήσεις, μηνύματα κειμένου, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρονοδιαγράμματα και κοινωνικών εφαρμογών. Ταυτόχρονα, οι πληρωμές με κωδικό σάρωσης Alipay και οι λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης του λεωφορείου NFC στην κινέζικη έκδοση, διευκολύνουν την πληρωμή με τα χέρια και πληρούν τις ανάγκες ευκολίας των χρηστών στην καθημερινή ζωή.

Από την άποψη της υγείας, το Amazfit GTS είναι εξοπλισμένο με τον οπτικό αισθητήρα παρακολούθησης BioTracker ™ PPG, που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα από την τεχνολογία Huami Technology και μπορεί να πραγματοποιήσει 24ωρη παρακολούθηση ακριβείας. Ο αισθητήρας αυτός υποστηρίζει κορυφαία αυτόματη ανίχνευση αρρυθμίας συμπεριλαμβανομένης της κολπικής μαρμαρυγής, προειδοποιόντας σας σε περίπτωση προβλήματος και πιθανού κινδύνου.

Επιπλέον, το Amazfit GTS τιτανίου εισάγει ένα επαγγελματικό σύστημα αξιολόγησης της υγείας μέσω του humi-PAI ™, το οποίο μετατρέπει την τιμή του καρδιακού ρυθμού σε μια πιο σημαντική τιμή PAI μέσω ενός αλγορίθμου, ο οποίος μπορεί να ελέγξει πιο διαισθητικά την κατάσταση του σώματος.

Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία ελέγχου ισχύος της Huami, η Amazfit GTS μπορεί να έχει και 14 ημέρες αντοχής, διατηρώντας παράλληλα ένα λεπτό σώμα. Στη βασική λειτουργία παρακολούθησης, το Amazfit GTS μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 46 ημέρες. Ακόμα και στη σκηνή της συνεχούς λειτουργίας του GPS, το Amazfit GTS μπορεί να υποστηρίξει τους χρήστες για 25 ώρες υψηλής έντασης χρήσης.

 

Κατά τη διάρκεια του 11.11 φέτος, το Amazfit GTS κέρδισε τον τίτλο των πωλήσεων στον τομέα 800-1000 γιουάν, στην κατηγορία ενηλίκων έξυπνων ρολογιών Jingdong. Τώρα το Amazfit GTS Titanium δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές. Το Amazfit GTS τιτανίου θα πουλιέται στην Κίνα στα 1299 γιουάν (185$) και θα είναι επίσημα διαθέσιμο από την 1η Δεκεμβρίου στο Tmall, το κορυφαίο κατάστημα της Amazfit στο JD.com, το Youpin και το Huami Technology Micro Mall.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο