25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Amazfit T-Rex – Έτσι ονομάζεται η νέα σειρά από την Huami!

Πριν από πέντε ημέρες, η Huami Technology ανακοίνωσε τη νέα σειρά Amazfit T-Rex, η οποία ήταν ν’ ανακοινωθεί επίσημα σήμερα 1η Ιανουαρίου. Πράγματι, σήμερα το νέο προϊόν παρουσιάστηκε τελικά και είναι μια νέα σειρά υπαίθριων έξυπνων ρολογιών, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου.

“Η παγκόσμια διάσκεψη για τη νέα διάθεση προϊόντων της Amazfit CES 2020” είναι ακριβώς την ίδια μέρα, στις 8 Ιανουαρίου 2020.

Η μετάφραση του “T-Rex” σημαίνει “Tyrannosaurus Rex”. Από την σιλουέτα της αφίσας, αυτό το υπαίθριο έξυπνο ρολόι, φαίνεται να έχει στρογγυλή μορφή και είναι πολύ παχύ το τριγύρω από αυτό, ώστε να μπορεί ν’ αντιμετωπίσει το σκληρό υπαίθριο περιβάλλον.

Σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις, η Huami θα φέρει πολλά νέα προϊόντα την ημέρα της διάσκεψης. Εκτός από τα έξυπνα ρολόγια και τα ακουστικά TWS, η Huami θα φέρει επίσης μια νέα κατηγορία νέων προϊόντων. Αυτό το νέο προϊόν έχει σχεδιαστεί για λάτρεις του αθλητισμού και του γυμναστηρίου. Για ένα νέο είδος αθλητισμού και τρόπου ζωής, που θα βοηθήσει τους χρήστες να προκληθούν και να ωθήσουν τα όρια ακόμα πιο πέρα. Αυτό το νέο προϊόν αναφέρεται λοιπόν ότι θα είναι το “Tyrannosaurus Rex”.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο