22.7 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024

Από ΕΛΛΑΔΑ… Το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ 32άρι 2K… κι ίσως και το Καλύτερο Monitor Γραφείου – Δουλειάς. Viewsonic VX3276-2K-MHD (video)

Ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες μου στο νέο μου “κυριλέ” Setup στο γραφείο μου.
Είναι από ΕΛΛΑΔΑ… για μένα είναι σίγουρα το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ 32άρι 2K… κι ίσως και το Καλύτερο Monitor Γραφείου – Δουλειάς που μπορείς να επιλέξεις… και οι επιλογές σου να ξέρεις δεν είναι πολλές μιας κι ο τόπος “βρομάει” από Gaming οθόνες πλέον.
Δεν ταιριάζουν όμως παντού και δεν κάνουν για όλους μας.

Η Viewsonic VX3276-2K-MHD που θα δούμε σήμερα με τα 2Κ της, τα 10bit την απίθανη WLED τεχνολογία προβολής, και όλα τα υπόλοιπα καλούδια της, πλησιάζει κατά την ταπεινή μου άποψη τις πανάκριβες OLED σε Contrast Ratio και απόλυτα Μαύρα και Λευκά χρώματα.
Άρα για editing, internet, φωτογραφία, video, office, κι εφαρμογές όπως AutoCAD κτλ θα την χαρείς…

Είναι ένα άκρως ποιοτικό και πανέμορφο σύνολο που πιστεύω πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο την αδικούν…
Σίγουρα θα σε αφήσει με ένα πλατύ χαμόγελο αλλά κι ένα οοοοο ρε φίλε κατά την φυσική της παρουσία.

Δεν έχω να γράψω πολλά εδώ δες το βίντεο κι μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μου

@unpackman.review

Από ΕΛΛΑΔΑ… Το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ 32άρι 2K… κι ίσως και το Καλύτερο Monitor Γραφείου – Δουλειάς. Viewsonic VX3276-2K-MHD #unboxing

♬ original sound – Unpackman Review –

Μπορείς να το κάνεις δικό σου από Γνωστή πλατφόρμα σύγκρισης τιμών
Viewsonic VX3276-2K-MHD IPS Monitor 31.5″ QHD 2560×1440 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG στα 329€ κι από Ελλάδα σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://www.skroutz.gr/short_videos/61513/to-omorfotero-32ari-2k-ki-isos-to-kalytero-monitor-grafeiou-douleias?from=user_public_profiles

Πως κερδίζεις μέσω των αγορών σου

Βρες Τα ΠΑΝΤΑ για εμάς

Premium σχεδιασμός

Εμπνευσμένο από την σύγχρονη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική, διαθέτει μοντέρνα λεπτά περιθώρια και ένα μοναδικά σχεδιασμένο τριγωνικό σταντ.

Υψηλή ευκρίνεια

Με ανάλυση QHD, λόγο πλευρών 16:9 και βάθος χρώματος 10-bit, θα απολαμβάνετε ζωντανά και μεστά χρώματα, ενώ οι λεπτομέρειες φαντάζουν έτοιμες να ξεχυθούν από την οθόνη. Με την τεχνολογία SuperClear IPS θα έχετε 178 μοίρες θέασης χωρίς παραμόρφωση χρωμάτων.

Adaptive Sync και δυναμική αντίθεση!

Συμβατό με το πρότυπο HDR10 που προσφέρει δυναμικό εύρος χρώματος, εγγυάται την μεγάλη αντίθεση της οθόνης, που κάνει τα χρώματα ακόμα πιο ζωηρά. Η αντίθεση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με το Mega Dynamic Contrast με λόγο 80Μ:1 που εγγυάται απόλυτο μαύρο. Με 75Hz και Adaptive-Sync, καθώς και βάθος χρώματος 10-bit, θα έχετε πάντα την καλύτερη εικόνα!

Πάντα στα μέτρα σας

Με το View Mode Optimized Settings, μπορείτε εύκολα και γρήγορα αν επιλέξετε τις σωστές ρυθμίσεις για την σωστή περίσταση. Είτε περιηγείστε στο web, είτε προγραμματίζετε, είτε παίζετε διαφορετικά είδη παιχνιδιών, υπάρχει μια έτοιμη ρύθμιση χρωμάτων και απόδοσης για εσάς.

Ευελιξία στην σύνδεση!

Διαλέξτε μεταξύ HDMI, Display Port και Mini Display Port. Όποιον υπολογιστή και αν διαθέτετε, μπορείτε να τον συνδέσετε εύκολα και γρήγορα ώστε να έχετε την καλύτερη εικόνα για όλες τις ανάγκες σας!

Χαμηλή κατανάλωση

Με το Eco-Mode η οθόνη καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Έτσι, όχι μόνο κάνει καλό στο περιβάλλον, αλλά μειώνονται και τα επί μέρους κόστη κατανάλωσης ρεύματος.

Φιλική προς τα μάτια

Με τεχνολογία που εκμηδενίζει το τρεμόπαιγμα, και το βλαβερό μπλε φως, μπορείτε να ασχολείστε ώρες με το αγαπημένο σας περιεχόμενο ή να δουλεύετε.

Δυνατός ήχος

To monitor έρχεται με δύο ηχεία 2W, υψηλής ποιότητας ώστε να μπορείτε να έχετε την καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία.

  • Έλεγχος μενού
  • HDMI (x2)
  • DisplayPort
  • Mnin DisplayPort
  • Ακουστικά
  • Είσοδος DC

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • x1 VX3276-2K-MHD x1
  • x1 Βύσμα 3 ακίδων (IEC C13 / CEE22)
  • x1 Καλώδιο HDMI (v1.4 αρσενικό-αρσενικό)
  • x1 Οδηγό γρήγορης εκκίνησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο