25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Αποκτήστε για μόλις 14.38€ τ’ ασύρματα ακουστικά dodocool με TWS από το flash sales του Cafago!

Πάντα ένα ζευγάρι ακουστικών είναι χρήσιμα. Ασύρματων για να μη μας ενοχλούν στις κινήσεις, αλλά και για να μην ενοχλούμε τους άλλους, και φυσικά σε οικονομική τιμή, γιατί δεν είναι ανάγκη να πληρώνουμε μία περιουσία. Όπως τ’ ασύρματα ακουστικά dodocool με TWS, που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόλις 14.38€!

Τ’ ασύρματα ακουστικά της dodocool είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη και ABS. Θα τα βρείτε σε χρώμα μαύρο, ενώ φέρουν επεξεργαστή Realtek. Υποστηρίζουν τα προφίλ A2DP, AVRCP, HFP και HSP, ενώ υποστηρίζουν ΒΤ 5.0. Παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα απόσταση. Η βάση φόρτισης διαθέτει θύρα φόρτισης Micro-USB για να μπορεί να φορτίσει την μπαταρία Li-polymer SX501012 με χωρητικότητα 450mAh. Το κάθε ακουστικό φέρει μπαταρία χωρητικότητας 42 mAh, που αντέχει έως και 5 ώρες, ενώ έχουν χρόνο αναμονής τις 500 ώρες. Τ’ ακουστικά διαθέτουν φωτισμό LED κόκκινο και μπλε. Τ’ ακουστικά δουλεύουν σε θερμοκρασία -20 ~ 45 ℃ και φέρουν πιστοποίηση CE, FCC, RoHS και Telec. Το βάρος του κάθε ακουστικού είναι στα 45 γρ περίπου, με διαστάσεις 59,69 x 59,69 x 29,53 mm και συνολικού βάρος 93 γρ.

Τ’ ασύρματα ακουστικά True Wireless Stereo της dodocool με το τσιπ Realtek 5.0 και το ενσωματωμένο μικρόφωνο χρησιμοποιούν τεχνολογία μείωσης θορύβου CVC 6.0 που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας και στις τηλεφωνικές κλήσεις handsfree. Υποστηρίζει Siri και Google Assistant, ώστε να μπορείτε εύκολα να απολαύσετε μια έξυπνη ζωή. Είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να παρέχει σταθερή και άνετη εμπειρία ακρόασης. Τρία μεγέθη αντικαταστάσιμων ακουστικών άκρων, παρέχουν αξιοπιστία και άνεση ενώ φιλτράρουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Το τσιπ Realtek 5.0 σας παρέχει στερεοφωνική ποιότητα ήχου υψηλής πιστότητας με χαμηλή κράτηση. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο χρησιμοποιεί τεχνολογία μείωσης θορύβου CVC 6.0 για την αποτελεσματική απομόνωση του θορύβου και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε λειτουργία HD hands-free οπουδήποτε, ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον. Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, τα ακουστικά μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως μέσα σε 1 ώρα και να παίζουν για έως και 5 ώρες χρόνο ομιλίας ή η κατάσταση αναμονής μπορεί να διαρκέσει για 500 ώρες. Μετά την επιτυχή σύζευξη με το smartphone, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν την Siri για να χειριστεί λειτουργίες όπως τον έλεγχο των έξυπνων οικιακών συσκευών σας. Οι χρήστες Android από την άλλη μεριά, μπορούν να εκκινήσουν τον Βοηθό Google. Κάντε εύκολο για εσάς να απολαύσετε την έξυπνη ζωή.

Η ασύρματη έκδοση 5.0 προσφέρει την πιο σταθερή σύνδεση σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρων/33 ποδιών, ενώ τ’ ακουστικά μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα περισσότερα smartphone, tablet, υπολογιστές και άλλες συσκευές με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης όταν αφαιρεθούν από το κουτί των ακουστικών. Το ανθεκτικό υλικό προστατεύει τα ακουστικά από τον ιδρώτα και τη βροχή και συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των ακουστικών. Κατάλληλο για τζόκινγκ, πεζοπορία, γιόγκα, γυμναστήριο, ταξίδια και άλλα. Το συμπαγές και ελαφρύ κουτί φόρτισης είναι εύκολο στη μεταφορά και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, έτσι ώστε να μπορείτε να το βάλετε στην τσέπη ή στην αθλητική σας τσάντα. Κατάλληλο για οδήγηση, γυμναστική, τρέξιμο, ποδηλασία, αναρρίχηση και άλλες δραστηριότητες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τ’ ακουστικά διαθέτουν δύο πλήκτρα λειτουργιών για τη διαχείριση των εισερχόμενων κλήσεων και τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής. Πολλαπλές λειτουργίες όπως κλήση hands-free, επανάληψη του τελευταίου αριθμού, υπενθύμιση κλήσης για να καλύψετε τις διάφορες ανάγκες σας. Το φορητό κουτί ακουστικών σάς επιτρέπει να τοποθετείτε τα ακουστικά σας και να φορτίζετε τα ακουστικά σας έως και 4 φορές ως φορητή τράπεζα ισχύος. Τ’ ακουστικά είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ υλικό, περιλαμβάνονται 3 μαλακές ωτοασπίδες σε μέγεθος S/M/L για εξατομικευμένη προσαρμοσμένη εμπειρία χρήσης. Τοποθετείστε  την αρμόδια για ν’ απολαύσετε μια χαλαρή και άνετη εμπειρία χρήσης.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-da189b.html?aid=itechnews” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις 14.38€ ΤΕΛΙΚΗ και ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά τα πολύ καλά ασύρματα ακουστικά της dodocool με TWS μέχρι τέλη του μήνα.[/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο