25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Άρχισαν οι ζέστες με τις θερμοκρασίες ν’ ανεβαίνουν περισσότερο με προσφορές όπως Windows 10 Pro στα €7.23 και Office 2019 Pro στα €25.15!

Άρχισαν οι ζέστες νωρίς φέτος, με τον καιρό να μας λέει ότι είναι ώρα για μπάνιο! Και το θέμα είναι ότι ενώ είναι ακόμα νωρίς να σκεφτόμαστε για διακοπές, που λογικά θα έρθουν φέτος, όταν βλέπεις τις προσφορές του U2Key, η θερμοκρασία ανεβαίνει ακόμα περισσότερο! Ευκαιρία λοιπόν για να δούμε που πρέπει ν’ αποκτήσουμε αυθεντικά κλειδιά ενεργοποίησης για το λογισμικό που έχουμε στο σπίτι μας ή στη δουλειά μας. Έτσι έχετε τώρα την μοναδική ευκαιρία ν’ αποκτήσετε αυθεντικά κλειδιά για τα Windows 10 Pro στα €7.23 και Office 2019 Pro στα €25.15!

Επειδή ο πειρατεία δεν είναι καλό πράγμα και καλό είναι να έχετε αυθεντικά Windows και Office, δείτε πως μπορείτε ν’ αποκτήσετε αυθεντικό κλειδί για τα Windows 10 Pro και το Office 2019 Pro στην χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε online!

Το U2KEY είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που σαν πρωταρχικό του στόχο έχει την παροχή στους πελάτες του μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών αλλά και προγραμμάτων στις πιο προσιτές τιμές. Συνδυάζουν τις χαμηλότερες τιμές με άμεση παράδοση μέσω του μοναδικού αυτοματοποιημένου συστήματος που έχουν, δημιουργώντας μια απαράμιλλη ποιότητα γρήγορης εξυπηρέτησης.

Οι τιμές αναφέρονται και τιμολογούνται στα κύρια νομίσματα, ενώ μπορείτε να επιλέξετε το νόμισμα που σας ενδιαφέρει μέσα από το αναπτυσσόμενο μενού στην κορυφή της αρχική τους σελίδας. Όλα τα προϊόντα τους παραδίδονται ψηφιακά μέσω του διαδικτυακού τους συστήματος μέσα σε λίγα λεπτά. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε ελέγχους ασφαλείας που ενδέχεται να προκαλέσει μια σύντομη καθυστέρηση.

 

Αποκτήστε τα παρακάτω προϊόντα με 44.7% έκπτωση με την χρήση του κωδικού : ITE

 

Αποκτήστε τα παρακάτω προϊόντα με 37% έκπτωση με την χρήση του κωδικού : ITE1

 

Αποκτήστε τα παρακάτω προϊόντα με 8% έκπτωση με την χρήση του κωδικού : ITE2

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο