15.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Asus ROG Phone 2 – Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν που δείχνουν 120Hz οθόνη και χωρίς notch. Αποκτήστε σήμερα με το κουπόνι μας από το Gearbest χωρίς τελωνείο φυσικά!

Είμαστε ακόμα αβέβαιοι ότι τα τηλέφωνα παιχνιδιών θα έχουν ένα μακροχρόνιο μέλλον, δεδομένου ότι πολλοί από τους μεγάλους παίκτες έχουν εγκαταλείψει την αγορά. Το Asus ROG Phone 2 θα μπορούσε να είναι το μόνο εισιτήριο, μετά από την εμφάνιση και των φωτογραφικών που προβάλλουν τη συσκευή στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo (μέσω του ΙνδίαShopps).

Η επικείμενη συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου και αυτές οι διαρροές δίνουν μια καλή ματιά σε αυτό που φαίνεται να είναι μια σειρά επαναληπτικών ενημερώσεων στο υλικό. Το ROG Phone 2 θα έρθει με μια οθόνη 120Hz, μία αρκετά καλή αναβάθμιση πάνω από την οθόνη AMOLED των 90Hz που βρίσκουμε στο αρχικό τηλέφωνο ROG.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα την ανάλυση της οθόνης, αλλά θα περίμενε κανείς να έρθει τουλάχιστον με την ίδια ανάλυση με το αρχικό μοντέλο. Φαίνεται ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το ρυθμό ανανέωσης μεταξύ 60Hz, 90Hz και 120Hz εάν το επιθυμείτε.

Σε αυτές τις εικόνες, μπορείτε επίσης να δείτε ότι το ROG Phone 2 έχει ρυθμιστεί ώστε να περιλαμβάνει ένα μέτωπο και ένα πηγούνι, το οποίο θα φιλοξενεί τα στερεοφωνικά μεγάφωνα μπροστά, όπου αναμφισβήτητα θα δίνουν ένα πολύ καλύτερο ήχο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία από πάνω, την επάνω δεξιά δεξιά κάμερα – που δεν στεγάζεται μέσα σε μια εγκοπή.

Ενώ οι διαρροές δεν έχουν επιβεβαιώσει τον επεξεργαστή της συσκευής, πιστεύουμε ότι το Asus ROG Phone 2 θα είναι το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει με το πρόσφατα ανακοινωμένο chipset Snapdragon 855+. Ο 855+ παρέχει μία αύξηση 4,2% στις επιδόσεις της CPU και πολύ σημαντικότερη βελτίωση κατά 15% στην απόδοση της GPU, το ROG Phone 2 είναι αναμφίβολα ένα θηρίο.

Η ημερομηνία πέρασε, το κινητό παρουσιάστηκε και μπορείτε να το αποκτήσετε στα 480€ με το κουπόνι GBMPROG2 από το Gearbest

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο