25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΧΤΥΠΑΣ “ΧΘΕΣ” Στα 8,5€ Κομπλέ από Ευρώπη!!! Επώνυμος “κόφτης” – απογυμνωτής καλωδίων Kaiweets… ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!

Δεν υπάρχουν λόγια… απόλυτα χρήσιμο στον καθέναν μας και σε τιμή που δεν αφήνεις να πάει χαμένη αυτή προσφορά… Απλά χτύπα ακόμη και δυό – δυό!!!

2 σε 1 Πολυλειτουργικό – Κοπή χαλκού, αλουμινίου, καλωδίων πυρήνα με επένδυση, καλωδίων και μονωμένων ακροδεκτών, σύρματα απογύμνωσης ακριβείας 10-20 AWG.
Sharp & Durable – Ο κόφτης σύρματος είναι κατασκευασμένος από θερμικά επεξεργασμένο ανθρακούχο χάλυβα που διευκολύνει το ομαλό, καθαρό, γρήγορο κόψιμο με λιγότερη προσπάθεια και εξασφαλίζει την αντοχή του.
Γωνιακές σιαγόνες – H πένσα κοπής έχει μια σιαγόνα με γωνία 30° που είναι τέλεια κατάλληλη για περιορισμένες και στενές περιοχές. Είναι επίσης εξαιρετικό για την κοπή ακίδων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων σε πλακέτες κυκλωμάτων.
Λαβή TPR – Η εργονομικά σχεδιασμένη λαβή TPR και το κρυφό ελατήριο συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης, εξοικονομούν προσπάθεια και ενισχύουν την αντοχή στη διάβρωση.

Δικό σας εδώ
KAIWEETS KWS-102 Wire Cutters σε τιμή;;; 8,55€ κομπλέ με τα μεταφορικά από Ευρωπαϊκή αποθήκη του GearBerry με κουπόνι Gearberry899 κι ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.

Link: https://c.gearberry.com/r/ke6TmKV7u4cc

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο