25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Είναι αυτό το Samsung Galaxy S9 Plus με τον Exynos 9810 στο Geekbench !?

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μιλάμε κυρίως για την Xiaomi, αφού περιμένουμε να δούμε τα Redmi Note 5, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νέα και από τις υπόλοιπες εταιρείες. Όπως πχ από την Samsung, που μόλις έπιασε το μάτι μας στο Geekbench ένα καινούργιο μοντέλο από την Samsung!

Αν και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S9, από παντού ακούγεται ότι πριν την CES τον Ιανουάριο του 2018, μην περιμένουμε κάποια ανακοίνωση από την εταιρεία. Λόγοι που θα βγει τόσο νωρίς υπάρχουν, αφού και ο Snapdragon 845 είναι στα 10nm οπότε έχουμε φοβερές επιδόσεις, αλλά και η δυνατότητα να υπάρχει κάτω από την οθόνη ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος.

Σήμερα πριν από λίγο είδαμε στο Geekbench 4, να εμφανίζει την επίδοση ενός μοντέλου SM-G965F, που έχει σαν επεξεργαστή τον Exynos 9810 και τρέχει Android 8.0. ΜΕ αυτά τα χαρακτηριστικά θα περιμέναμε κάποιο μοντέλο σαν το Galaxy S9 Plus, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να μιλάμε για αυτό το μοντέλο. Από την άλλη όμως βλέπουμε ότι η συχνότητα του επεξεργαστή είναι χαμηλά, μόλις 1.5GHz, ενώ έχει καταφέρει να πιάσει στους single core, μόλις 1191 βαθμούς, ενώ στου multi core, 3835 βαθμούς και με μόλις 4GB RAM.

Επειδή για να είμαι ειλικρινής αυτό το αποτέλεσμα δεν φαίνεται σωστό, εγώ θα κρατούσα μικρό καλάθι αναφορικά με αυτό. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η Samsung να επιβεβαίωσε και επίσημα την ύπαρξη του Exynos 9810, με χαρακτηριστικά όπως 2ης γενιάς 10nm διαδικασία, βελτιωμένη GPU, ενώ είναι ο πρώτο επεξεργαστής που υποστηρίζει 6CA. όπως και να έχει το πράγμα, θα δούμε εάν είναι αληθινό ή όχι.

Εσείς πάντως εάν γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα με ότι τελευταίο υπάρχει.

[fblike]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο